sayısaldan alese hazırlananlar..

mategitimi

Öğrenci
arkadaşlar bnm ales puanm 88..90 üstü bi pua almak istyrm..daha önce çkmş soruları çözerek girdm sınava,bu sefer deneme çözüp girmek istyrm tavsiye ettiğiniz bi yayın var mı??bir yada iki yayın anca çözebilirm...aldığınız yayınlar neler begendkleriniz,beğenmedikleriniz??

vitaminc

Öğrenci
yapacagınız en iyi sey cok soru cozmek ama cıkmıs soru olmalı bunlar, 2-3 tane degil de daha cok cozerseniz ve gercekten sure tutarak cozerseniz,cozemediklerinizi de cozumune bakarsanız tamamdır bu is cozumlu ales sınavları var yayınevlerinin filan birini alın. sozel mantık sorularına ozel ilgi gerek elinize alın birkac tane cozdukten sonra kendinize bir yontem olusturmus oluyorsunuz ve devamında cok kolay cozuyorsunuz..sayısalcıyım diyen 95+ alsın :)

ritz

Öğrenci
arkadaşlar ben de sayısaldan 90 üstü almak için çalışıyorum. Pegemin güvenderin ve yargının denemeleri arasında kaldım :( Hangisini önerirsiniz?

irmcskn

Ordinaryüs Profesör Doktor
Çikmiş DGS sorularını çözün. Birde İhtiyaç yayınlarının denemesi iyidir. Onları edinebilirsiniz.

perfect_phi

Öğrenci
2012 YGS MATEMATİK sorularını mutlaka çözün. Bu yıl ki YGS matematik sorularından bazıları ALES Matematik mantık sorularına çok benziyordu. (Armstrong sayısı, tren vagonu, 1'e olan uzaklık, fayans sorusu vs.)

sarimaske

Araştırma Görevlisi
arkadaşlar bnm ales puanm 88..90 üstü bi pua almak istyrm..daha önce çkmş soruları çözerek girdm sınava,bu sefer deneme çözüp girmek istyrm tavsiye ettiğiniz bi yayın var mı??bir yada iki yayın anca çözebilirm...aldığınız yayınlar neler begendkleriniz,beğenmedikleriniz??
hocam iyi bir puan almışsın ama ilkbahar ales de not yükseltmek daha zor çalış tabiki inşaallah olur ama sonbahar ales daha kolay oluyor:(

bhümeyra

Öğrenci
ben güvenderinkini çözüyorum o da normalinkinden daha kolay gibi geldi bana.Hocam neden sonbaharda yükseltmek zor benim bunda yükseltmem lazım ne yapmam lazım sadece deneme çözüüyorum ama işlam htalarından kurtulamıyorum ne yapmam lazım

Hq23

Öğrenci
hocam zaten ales bilgi değil dikkat ölçen bir sınav bence,daha yüksek konsantrasyon ile girmelisin sınava...
denemelerden sonra vaktin kalıyorsa soruları tekrar çöz yanlışını görebilirsin...

ozmenerhan

Öğrenci
Çikmiş DGS sorularını çözün. Birde İhtiyaç yayınlarının denemesi iyidir. Onları edinebilirsiniz.
çıkmış dgs soruları biraz kolay değil mi?? Ben çıkmış ales sorularını çözdüm ama piyasada ona benzer deneme yok.. Bazı denemler zor ama alesin zorluğu bazı mantık soruları iken bu denemelerin zorluğu işlem gerektiren sorularda yani zor ama yine alese yakın değil.. İhtiyaç denemelerını görmedim onlar nasıl acaba..?

Fulleren69

Öğrenci
90 ve üstü için ihtiyaç diyorum.Piyasa da ihtiyaç denemelerine rakip olabilecek sadece ösym'nin sınavlarıdır.Benim gibi standart bir öğrenci iseniz tabi ki :D yok ben sözel ve sayısal mantığı çerez niyetine çözerim diyorsanız herhangi bir 4 işlemden ibaret denemelerde işinizi görür.

M

Merve

Guest
çıkmış dgs soruları biraz kolay değil mi?? Ben çıkmış ales sorularını çözdüm ama piyasada ona benzer deneme yok.. Bazı denemler zor ama alesin zorluğu bazı mantık soruları iken bu denemelerin zorluğu işlem gerektiren sorularda yani zor ama yine alese yakın değil.. İhtiyaç denemelerını görmedim onlar nasıl acaba..?
Dediğiniz gibi dgs soruları alese göre kolay. İhtiyacı ben de öneririm, gerçekten zorluyor ve ondan sonra da pegem diyorum.