Sakarya'da YDS Kursu Önerisi

A

Akademik Forum

Guest
İngilizceyle İşiniz kalmasın istiyorsanız Baki hocayı bulun derim...Ayrıca YDS kitabını da alın bence...
 
A

Akademik Forum

Guest
Amerikan kültür size ikna edici konuşacaktır.5soruyla seviyenizi ölçecektir tavsiye....
 
A

Akademik Forum

Guest
O değil de arkadaşlar yok mu şöyle adını saydığınız Hocaların düzgün bir puanı? Şaka gibi ya Koca Sakarya' da bir tane de YDS Hocası yok? Ben Sabancı Üniversitesi'ne Doktora için başvuracağım bu yaz. YDS den en az 80 puan almak istiyorum. 72,5 puanım var. Ama yani 80-90 alan birisi İngilizce Öğretmeni olsa da ders almak istemem. Dil kursları zaten belli ortada. Şöyle YDS den Sakarya' da 100 alan kimse yok mu yahu güvenerek ders alalım??
 
A

Akademik Forum

Guest
Vardır herhalde..ama kendi öğrencilerine aldirdiklari notlarla anilmalari daha dogru bence...sonuçta sanada bu sonucu aldiran yine bir ogretmen olmustur o yüzden sordugun soru saçma olmuş. .
 
A

Akademik Forum

Guest
Online filan olmuyor pes diyorum artık

Ben online aldım 6 aylık paket. Sıkı da çalıştım yine 60 yine çakmış bu nasıl sınav ya.
 
A

Akademik Forum

Guest
Yds sınavına hazırlanmak istiyorum. .
Baki Hocanın bu konuda çok iyi olduğunu pek çok kişiden duydum..Ona nasıl ulaşabileceğimi bilen var mı acaba?
 
A

Akademik Forum

Guest
Ben Baki Hocayla sadece bir dönem çalışmama rağmen mart 2016 da 76.25 aldım. Yani ününü gerçekten hak ediyor.☺
Kendisine ulaşmak isteyen facebook YDS Baki Bakırkan üzerinden ve orada yazan telefon numarasından ulaşabilir. .
Herkese başarılar..
 

mpextreme

Öğrenci
Herkese merhabalar, ben de orta düzeyde olan ingilizcemi üst seviyeye çıkarmak ve bunu da belgelemek adına TOEFL a girmeyi düşünüyorum, bu bağlamda Sakarya da hangi kursu tavsiye edersiniz, yardımcı olabilir misiniz?
 
A

Akademik Forum

Guest
Kim

arkadaşlar sakarya da yds için eğitim almak istiyorum, bir karar veremedim, son giren arkadaşlar nereye gidelim kimden ders alalım?
 

electronim

Öğrenci
gidin sakarya ünide ingilizce şartı olan kıytırık bir bölüm kazanın 1 sene beleş ing hazırlık okuyun. 400 lira kaynak parası vermeniz gerekiyor sadece. cd, kitap, worksheet vs.
 
A

Akademik Forum

Guest
YDS DERSİ ni uzmanından alin. bunlar boş reklam

İngilizceyi İNGİLİZCE ogretmeninden öğrenin. tarihçiden, almancacidan değil. Aynı şekilde sınav ingilizce sini uzmanından öğrenin. şu tesisatıni elektrikçiye mi yaptırıyorsunuz? ya da telefonunuzu doğalgaz cıya mı? Hayır! Eeee. Delimisiniz? para kazanmak için bu sınavlardan 70 puan alan kişilerden ders almayı bırakın. belli ki 3 -5 kuruş daha kazanmak için adamlar kendi reklamını yapıp müşteri toplamaya çalışıyor. uyanık olun paranızı heba etmeyin. Çok para verin uzmanından ders alın. gidin istanbula burada bu işi bilen yok.
 
Üst