Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Dil Merkezleri
ÖYP - Yurtiçi Dil Merkezleri
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Dil Merkezini Kazananlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="cnc" data-source="post: 138069" data-attributes="member: 30103"><p>bende aynısını yaptım aynı gün içinde atamam yapıldı ve göreve başlama yazım yazıldı,göreve başladım..daha sonra 39. madde görevlendirme dilekçesi,dil eğitimi için kazandığın üniversite çıktısı,dil puanını gösteren çıktı ile dilekçemi verdim...ancak şöyle bir durum var görevlendirme çıkana kadar biz orada çalışıyor görüneceğimiz için gidip bölüm başkanınızdan izin almanız gerekli,o izin vermezse orada çalışmak durumundasınız ama genelde 8inde dil eğitiminin başlayacağını 4ünde sınav olduğunu falan söyleyin birde yökten gelen yazının fotokopisini personel daireden alın hocanız bi görsün hani inandırıcı olması açısından,hocanızın insiyatifindesiniz şuan...birde ben istifayla geldiğim için istifa ettiğimi gösterir belge ile üniversiteye gitmiştim ve bu belge ile atama işlemlerim rektörlükte imza bekledi 2 - 3 gün sizinki nasıl olur onu tam olarak bilemiyorum onun için..atanma esnasında üniversitenin içinde iş bankası var oradan hesap açtırmanız gerekli ve vesikalık resim götürmelisiniz, senedi de mutemetlik çıkartacak orayla görüşün senet örnekleri var zaten ellerinde sadece tutar belirleyip size verecekler,tabi yorucu oluyor ama ben bunları öğleye kadar halledebildim...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cnc, post: 138069, member: 30103"] bende aynısını yaptım aynı gün içinde atamam yapıldı ve göreve başlama yazım yazıldı,göreve başladım..daha sonra 39. madde görevlendirme dilekçesi,dil eğitimi için kazandığın üniversite çıktısı,dil puanını gösteren çıktı ile dilekçemi verdim...ancak şöyle bir durum var görevlendirme çıkana kadar biz orada çalışıyor görüneceğimiz için gidip bölüm başkanınızdan izin almanız gerekli,o izin vermezse orada çalışmak durumundasınız ama genelde 8inde dil eğitiminin başlayacağını 4ünde sınav olduğunu falan söyleyin birde yökten gelen yazının fotokopisini personel daireden alın hocanız bi görsün hani inandırıcı olması açısından,hocanızın insiyatifindesiniz şuan...birde ben istifayla geldiğim için istifa ettiğimi gösterir belge ile üniversiteye gitmiştim ve bu belge ile atama işlemlerim rektörlükte imza bekledi 2 - 3 gün sizinki nasıl olur onu tam olarak bilemiyorum onun için..atanma esnasında üniversitenin içinde iş bankası var oradan hesap açtırmanız gerekli ve vesikalık resim götürmelisiniz, senedi de mutemetlik çıkartacak orayla görüşün senet örnekleri var zaten ellerinde sadece tutar belirleyip size verecekler,tabi yorucu oluyor ama ben bunları öğleye kadar halledebildim... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Dil Merkezleri
ÖYP - Yurtiçi Dil Merkezleri
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Dil Merkezini Kazananlar