Online YDS Kursu Olarak Kimi Önerirsiniz ?

elkmuh46

Öğrenci
online kurslarda piyasada belli başlı 3-4 tane var.Ben de satın alırken hepsini incelemiştim.ben ydsonline.net ten aldım ömer faruk hoca var tam bir profesyonel.direk sınava yönelik anlatıyor çeviri olayında çok iyi. şu an onun verdiği bilgilerle makaleleri çok şükür takılmadan okuyorum.Şunu belirtmekte fayda var ben bunu aldım ama akındil seyfi hoca ve suat gürcanı da takip ettim.bunların hangisini alsan hepsi de iyi tabi ilk olay çalışman gerek.
 

AttilaHan

Öğrenci
Tüm tavsiyeleri forumda sadece1 tane mesajı olanlar veriyor nedense. Hepsi fake arkadaşlar. İnanmayın hiçbirine. Parayla reklam yaptırıyorlar.
 
Son düzenleme:

W.Heisenberg

Öğrenci
Merhaba hocam,

yukarıda yazan arkadaşın dediği türden değilim ben, ne para aldım ne reklam yapmak gibi bir gayem var. belirli kurslara gitmiştim hem speaking için hem de yds için, velhasıl istediğimi yapamadığımda dedim ki beni bu git-gel daha çok yoruyor, çok fazla araştırma yapmadan remzi hoca'nın derslerini aldım. sağolsun hala da yakın çevremden soran olduğunda söylerim ben çok memnundum hatta akademik çeviri derslerini de aldım fakat koşuşturmacadan dinleme fırsatı bulamadım, herşeyiyle benim için yeterliydi. siz de umarım sizin için en doğru tercihi yapıp amacınıza ulaşırsınız.
 

Varuna

Öğrenci
Naci Hoca'ya bakmanızı tavsiye ederim. (Naci Aslankılıç) Online derslerinde kişi sayısını belli bir kişi sayısının altında tutup birebir ilgileniyor. Sınav sonuna kadar koçluk yapıyor. Kitabı Level Up Your Reading'i alanlara online destek sağlıyor.
 

mithatslm

Öğrenci
Online ders veriyor mu bilmiyorum ama ben video derslerini almıştım Demet hocanın. Youtube da gezinirken gördüm. O dönem başka hocaları izliyordum. Önerilerde gördüm. tam olarak şans eseri. çünkü hocayı da hiç duymamıştım daha önce. Baktım gayet net, diksiyonu vb oldukça iyi, verdiği bilgilerde son derece hayati bana kalırsa. Bi hoca var ücretsiz ders anlatıyor bu youtube da. Sağolsun emek vermiş ama ingilizce pronounciationdan bi haber. Ayrıca işi şova döken eğitimcileri pek hoş bulmuyorum. Hocaya ulaştım. Önce dedi ki almak zorunda değilsiniz ihtiyacınız olan, eksik bi konu varsa ücretsiz yollayayım. zaten bu tavrı beni çok etkiledi. Tam da olması gerektiği gibi. Bağlaçları istedim. En az 3 saatten 5 video zaten bu bağlaçlar videosu. Ders kayıtları. Videolarda konu anlatımı, soru çözümü, okuma kelime hepsi var. Oldukça sistemli ve bağlantılı anlatmış hoca. Bu video ders bence cok faydalı. Dilediğin kadar ne zaman kafa olarak rahatsan aç izle tekrar tekrar. Bekar bir erkek olarak yemek yaparken, ütü yaparken bile hoca anlattı biyerde ben dinledim :)) Temelim vardı ingilizceden ama sonuca ben bile şaşırdım çok çalışmama rağmen çünkü sınav zor abi. 87.5 aldım geçen nisanda. Hocamdan bahsetmeden daha çok kişiye faydalı olması için yazmaktan kendimi alıkoyamadım. Bu arada şahsi numarasından heran ulaşılabilirdi benim için. Çok soru sordum kafama her ne takıldıysa. Hiç aksatmadan cevap verdi. Sabrını sınadığım da olmuştur kendisinin.
 
Üst