Online Kurs

medre

Öğrenci
Merhabalar,
Formun anasayfasında "En Çok Okunan Haberler" kısmının hemen üstünde ki kutucukda yer alan bir reklam dikkatimi çekti reklamda şöyle yazıyor: "45 Günde Online Çalışarak YDS Derdinden Kurtulun Minimum 50 Alma Garantisi" tıklayınca uzamaninzilizce.com çıkıyor. Orada yer alan numarayı arayıp ne tür bir garanti verdiklerini sorduğumda bahsedilen puanın alınamaması durumunda para iadesi yapılacağını söylediler, hatta taahhüt edebilir misiniz diye sorduğumda da evet dediler, tabi bunu için de verdikleri programa uyma ve belirli bir seviyede olma gerekliliğinden bahsettiler. Konuşmanın devamında seviyemin verecekleri garanti için uygun oldunu söylediler. Bu reklamın, Akademikpersonel gibi ciddi bir forumda yer alması önemli bir referans ancak, burdan admin arkadaşlara da sormak istedim. Bu site ( uzmaningilizce.com ) güvenilir midir ? Yani parasal olarak ve puan olarak. ( Yoksa ben çok mu safım :D )
 

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Merhaba, sitemizde yayınlanan reklamlar Google'a ait Adsense reklamlarıdır. Yani biz Google adına reklam yayınlıyoruz, reklamın içeriğini sitelerdeki anahtar kelimelere uygun olarak Google belirliyor. O yüzden bizler firmaları tanımıyoruz birebir maalesef.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

medre

Öğrenci
Merhaba, sitemizde yayınlanan reklamlar Google'a ait Adsense reklamlarıdır. Yani biz Google adına reklam yayınlıyoruz, reklamın içeriğini sitelerdeki anahtar kelimelere uygun olarak Google belirliyor. O yüzden bizler firmaları tanıyoruz birebir maalesef.


Öncelikle teşekkür ederim ilginiz ve cevabınız için. Yanıtınızdan anlamam gereken şey, bahsi geçen online kursla ilgili, herhangi bir fikriniz bulunmadığı mıdır ?
 

merzer

Doçent
Online kurs icin remzi hoca Seyfi hoca deneyebilirsiniz ancak gunde 2 saat de siz calismayacaksaniz bir ise yarayacagini sanmıyorum
 

medre

Öğrenci
Evet herhangi bir ilişkimiz olmadığından fikrimiz de yok.

Tekrar teşekkür ederim.


Alt yapınız yoksa ya da yeterli değilse online kurs boşa zaman kaybı..


Dil Sınavlarım 40'ın üstü Hocam, az çok alt yapı var diyebilirim. Sıkıntı, kursların başlamış olması, kalan kısa sürede de boş zamanı değerlendirme niyetiyle düşünmüştüm, boş zamanım bolca mevcut :) Öneri ve yorumlarınız için teşekkürler.
 

batman

Öğrenci
Merhaba,benim biraz ingilizce alt yapım var.Hedefim 70 ve üzeri puan almak.Yani şimdiki puanımı 20 puan yükseltmek. Online kurslardan birine yazılmayı düşünüyorum.Remzi hoca ve uzaktanyds iyi diye duydum.Sizlerinde önerilerinizi almak isterim..
 
Üst