Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Takıldığınız-Çözemediğiniz Sorular
Olasılık Sorununu Nasıl Çözebilirim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="klimanjero" data-source="post: 329109" data-attributes="member: 59925"><p>ayni konudan bende muzdaribim. ne ortaokulda ne de lisede hocalarimiz bu konu uzerinde durmadilar. hele ilkokul ogretmenleri bu konuyu direk gecti, hic islemediler. Cogu matematik ogretmenlerimizin ders islemekten cok ogut vermekle geciyordu vakitleri. malum siniflar kalabalik hatta 80 mevcudu asan siniflar bile bulunmaktaydi. o donemde Anadolu lisesine giden arkadaslarim sansliydi. Anlayacaginiz temel yok!</p><p>Temel olmayinca konuya bastan calismaya basladim. Basit ve eglenceli bir konu, ancak yas geregi 1 ay icerisinde insan unutuyor calistiklarini, tekrarda etmeyince iyice karisiyor problemler.</p><p>daha once ekol hocayi dinledim. ezbere bir anlatimi vardi. olasilik yani PKBO olayini sade ve duzgun bir sekilde anlatan bir anlatim bulamadim.</p><p>Eger onereceginiz bir kaynak veya link varsa bir bakayim. Bu olasiliklar konusunun ustesinden gelmeyi istiyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="klimanjero, post: 329109, member: 59925"] ayni konudan bende muzdaribim. ne ortaokulda ne de lisede hocalarimiz bu konu uzerinde durmadilar. hele ilkokul ogretmenleri bu konuyu direk gecti, hic islemediler. Cogu matematik ogretmenlerimizin ders islemekten cok ogut vermekle geciyordu vakitleri. malum siniflar kalabalik hatta 80 mevcudu asan siniflar bile bulunmaktaydi. o donemde Anadolu lisesine giden arkadaslarim sansliydi. Anlayacaginiz temel yok! Temel olmayinca konuya bastan calismaya basladim. Basit ve eglenceli bir konu, ancak yas geregi 1 ay icerisinde insan unutuyor calistiklarini, tekrarda etmeyince iyice karisiyor problemler. daha once ekol hocayi dinledim. ezbere bir anlatimi vardi. olasilik yani PKBO olayini sade ve duzgun bir sekilde anlatan bir anlatim bulamadim. Eger onereceginiz bir kaynak veya link varsa bir bakayim. Bu olasiliklar konusunun ustesinden gelmeyi istiyorum [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Takıldığınız-Çözemediğiniz Sorular
Olasılık Sorununu Nasıl Çözebilirim