Okutmanlık sınavına giderken ne giyilir?

gulmus

Öğrenci
Arkadaşlar ön değerlendirmeyi geçip sınava gitmeye hak kazananlar giderken ne giymeli? Bayanlar özellikle. Hangi tarz giyinirsek daha etkili olur? Tecrübesi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum..
 

aselhercai

Öğrenci
çok klasik giyinip topukları ses çıkaran ayakkabılardan uzak dur. sade ve şık giyin. ütülü pantolon sade bir gömlek giyin. cok abartılı sac makyaj ve parfümden uzak dur. en önemlisi kendine güven, yuzun hep gülsün ve bu işi senelerdir yapıyormuş gibi özgüvenle bak. hayırlı olsn şimdiden :)))
 

ozba11

Öğrenci
ben diz hizasında koyu renk bir elbisenin üzerine beyaz klasik ceket koyu renk topuklu bir ayakkabı giydim, varla yok arası bir makyaj yaptım ve saçımı da topladım elim yüzüm görünüyordu yani.. kendine güven kesinlikle çok önemli,, bu kadronun senin için önemli olduğunu hissettirmek de önemli. Gerçi teorik sınavda bişi yapamadıysan ağzınla kuş tutsan umurlarında olmaz :D kıyafet konusu tabiki önemli ama %100 belirleyici değil. Sen işi önemsediğini hissettir yeter.
 

Oldboy

Akademikpersonel.org
Giyim iyi bir başlangıç olabilir. Sade giyinin, görünüş olarak her türlü abartıdan kaçının. Kısacası hanımefendi olun. Sınav notunuzu etkilemeyecektir ama atamanız gerçekleşirse iyi bir intiba bırakmış olacaksınız.
 
Üst