Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Okul Öncesi Mezunuyum Hangi Alanlarda Yüksek Lisans Yapabilirim?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="burcusu" data-source="post: 152837" data-attributes="member: 34528"><p>hocam siz sınavlara girin puanınızı alın aynı zamanda araştırmaya da devam edin bence. Zaten bahar dönemi sınavlarına girerseniz güz dönemi basvurularına yetişirsiniz en erken. bu arada bildiğim kadarıyla yüksek lisans basvuru koşullarında hangi alan mezunu olmanız gerektiği yazıyor. ona göre başvurursunuz. Ama bazı alanlarda da mezuniyet alanın önemli olmuyor bu durumlarda da bilimsel hazırlık okuyorsunuz o alanla ilgili,bir yıl sonra da yüksek lisans derslerine başlıyorsunuz. Ama eğitim bilimleri bölümü ve ilköğretim bölümü genelde tercih edilen alanlar. Bence kendi alanında branşlaşmak en avantajlısı hocalar da bunu tavsiye etmişti bana.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="burcusu, post: 152837, member: 34528"] hocam siz sınavlara girin puanınızı alın aynı zamanda araştırmaya da devam edin bence. Zaten bahar dönemi sınavlarına girerseniz güz dönemi basvurularına yetişirsiniz en erken. bu arada bildiğim kadarıyla yüksek lisans basvuru koşullarında hangi alan mezunu olmanız gerektiği yazıyor. ona göre başvurursunuz. Ama bazı alanlarda da mezuniyet alanın önemli olmuyor bu durumlarda da bilimsel hazırlık okuyorsunuz o alanla ilgili,bir yıl sonra da yüksek lisans derslerine başlıyorsunuz. Ama eğitim bilimleri bölümü ve ilköğretim bölümü genelde tercih edilen alanlar. Bence kendi alanında branşlaşmak en avantajlısı hocalar da bunu tavsiye etmişti bana. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Okul Öncesi Mezunuyum Hangi Alanlarda Yüksek Lisans Yapabilirim?