Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Okan Üniversitesi Araştırma Görevlisi Durumları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ululate" data-source="post: 431035" data-attributes="member: 88707"><p>Arkadaşlar bu 1800 TL devlete yapılan ciddi zammın üzerine yapılan iyileştirme sonundaki en güncel maaş mı? Ciddi olamazlar bence. Şaka mı yapıyorlar? Ben Antep gibi bir yerde okutmanlık yapıyorum. Özel bir üniversite ve 3 bin 3500 arası maaş veriyorlar. Servis sağlıyorlar. Hafta sonu tatil ve mesai var ama ne kart gösteriliyor ne bir şey. Hiç kasmıyorlar. İşimiz bittiği sürece 3ten sonra çıkabiliyoruz. Şu an Okan ilanda. Acaba bırakıp gitmeye değer mi diye düşünmüştüm ama gerçekten komikler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ululate, post: 431035, member: 88707"] Arkadaşlar bu 1800 TL devlete yapılan ciddi zammın üzerine yapılan iyileştirme sonundaki en güncel maaş mı? Ciddi olamazlar bence. Şaka mı yapıyorlar? Ben Antep gibi bir yerde okutmanlık yapıyorum. Özel bir üniversite ve 3 bin 3500 arası maaş veriyorlar. Servis sağlıyorlar. Hafta sonu tatil ve mesai var ama ne kart gösteriliyor ne bir şey. Hiç kasmıyorlar. İşimiz bittiği sürece 3ten sonra çıkabiliyoruz. Şu an Okan ilanda. Acaba bırakıp gitmeye değer mi diye düşünmüştüm ama gerçekten komikler. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Okan Üniversitesi Araştırma Görevlisi Durumları