Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
OHAL sürecinde üniversite değişikliği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Tuvuk" data-source="post: 478195" data-attributes="member: 76870"><p>Kötü olmuş eczak hocam, ben de istifa ile geçmeme rağmen bende istifa etmeden süreç başlamıştı, hatta şu an başka bir arkadaşım aynı süreçten geçiyor, onun da istifa etmeden güvenlik soruşturması başladı. Maalesef beklemenize gerek olmamasına rağmen sizi maaşsız bekletiyorlar ve maalesef söylediğiniz gibi üniversitelerde standart uygulama yapılmıyor. YÖK'te size hiçbir şey söylemeyip sizi üniversitenize yönlendiriyor. Bu durumda sizin güvenlik soruşturmasını hızlandırmaktan başka çareniz yok, bence süreci yakından takip edin çünkü önceden açılmış dosyanız varsa, siz haklı bile olsanız dosyanın açılmış olduğu ilin adliyesinden dosya sonucu talep ediyorlar, süreç çok uzuyor. Benim telefonum çalındığı için dosya açılmıştı bunun için bile güvenlik soruşturması süreci 1 ay uzadı, eğer ben müdahale etmeseydim daha da uzayacaktı çünkü emniyetin dosya sonucu talebinden il adliyesinin haberi yoktu. Umarım böyle bir durum olmaz, uzun lafın kısası güvenlik soruşturması sürecini yakından takip etmeye çalışın, süreç gereksiz yere uzamasın. iyi akşamlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tuvuk, post: 478195, member: 76870"] Kötü olmuş eczak hocam, ben de istifa ile geçmeme rağmen bende istifa etmeden süreç başlamıştı, hatta şu an başka bir arkadaşım aynı süreçten geçiyor, onun da istifa etmeden güvenlik soruşturması başladı. Maalesef beklemenize gerek olmamasına rağmen sizi maaşsız bekletiyorlar ve maalesef söylediğiniz gibi üniversitelerde standart uygulama yapılmıyor. YÖK'te size hiçbir şey söylemeyip sizi üniversitenize yönlendiriyor. Bu durumda sizin güvenlik soruşturmasını hızlandırmaktan başka çareniz yok, bence süreci yakından takip edin çünkü önceden açılmış dosyanız varsa, siz haklı bile olsanız dosyanın açılmış olduğu ilin adliyesinden dosya sonucu talep ediyorlar, süreç çok uzuyor. Benim telefonum çalındığı için dosya açılmıştı bunun için bile güvenlik soruşturması süreci 1 ay uzadı, eğer ben müdahale etmeseydim daha da uzayacaktı çünkü emniyetin dosya sonucu talebinden il adliyesinin haberi yoktu. Umarım böyle bir durum olmaz, uzun lafın kısası güvenlik soruşturması sürecini yakından takip etmeye çalışın, süreç gereksiz yere uzamasın. iyi akşamlar [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
OHAL sürecinde üniversite değişikliği