Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
OHAL sürecinde üniversite değişikliği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Tuvuk" data-source="post: 478045" data-attributes="member: 76870"><p>Çok özür dilerim sürekli kontrol etmeyince soruları görmedim. Bizim üniversite bana ya müstafi ol ya 2. istifayı bekle dedi. ilk istifayı veriyorsunuz, 30 gün içerisinde çalışmaya devam ediyorsunuz, bu sürede 2. istifayı veremiyorsunuz, süre dolar dolmaz 2. istifayı veriyorsunuz ve bunu kabul etmek zorunda kalıyorlarmış. Cumhurbaşkan'ının veto yetkisine benzeyen bir durum var. Ben bu yolla ayrıldım. Müstafi durumu için Devlet Personel Başkanlığı'nı arayıp akademik birimle görüştüm, ohalde müstafi olmanın akademisyenlere etkisi olmadığını söyledi ancak üniversiteleri biliyorsunuz, karşı üniversite istemezse başka bahane bulup almayabiliyor. Yani olay geçeceğiniz üniversitenin neyi kabul edip etmediğine bağlı, kadronuzu bekletirlerse en sağlıklısı 2. istifa yöntemi, bekletmezler ise müstafi kabul edip etmeyecekleri önemli. 2 türlü de sıkıntı yaparlarsa, 2. istifa yöntemini farklı şekilde uygulayarak aşabilirsiniz. O da şöyle, size başlamanız gerektiğini tebliğ ettikten sonra yasal olarak 15 gün içerisinde başlamanız gerek, bu süreçde rapor alırsanız rapor süreniz kadar bu süre uzuyor diye okudum biyerlerde ama ihtiyacım kalmadığı aslını astarını sorgulamadım. Umarım ihtiyacınız olmaz ama en kötü ihtimalle 3. yöntem uygulanabilir bir yöntemse sizin probleminizi çözecektir. Kolay gelsin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tuvuk, post: 478045, member: 76870"] Çok özür dilerim sürekli kontrol etmeyince soruları görmedim. Bizim üniversite bana ya müstafi ol ya 2. istifayı bekle dedi. ilk istifayı veriyorsunuz, 30 gün içerisinde çalışmaya devam ediyorsunuz, bu sürede 2. istifayı veremiyorsunuz, süre dolar dolmaz 2. istifayı veriyorsunuz ve bunu kabul etmek zorunda kalıyorlarmış. Cumhurbaşkan'ının veto yetkisine benzeyen bir durum var. Ben bu yolla ayrıldım. Müstafi durumu için Devlet Personel Başkanlığı'nı arayıp akademik birimle görüştüm, ohalde müstafi olmanın akademisyenlere etkisi olmadığını söyledi ancak üniversiteleri biliyorsunuz, karşı üniversite istemezse başka bahane bulup almayabiliyor. Yani olay geçeceğiniz üniversitenin neyi kabul edip etmediğine bağlı, kadronuzu bekletirlerse en sağlıklısı 2. istifa yöntemi, bekletmezler ise müstafi kabul edip etmeyecekleri önemli. 2 türlü de sıkıntı yaparlarsa, 2. istifa yöntemini farklı şekilde uygulayarak aşabilirsiniz. O da şöyle, size başlamanız gerektiğini tebliğ ettikten sonra yasal olarak 15 gün içerisinde başlamanız gerek, bu süreçde rapor alırsanız rapor süreniz kadar bu süre uzuyor diye okudum biyerlerde ama ihtiyacım kalmadığı aslını astarını sorgulamadım. Umarım ihtiyacınız olmaz ama en kötü ihtimalle 3. yöntem uygulanabilir bir yöntemse sizin probleminizi çözecektir. Kolay gelsin [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
OHAL sürecinde üniversite değişikliği