Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
özel öğrencilik
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="CVP" data-source="post: 477192" data-attributes="member: 99845"><p>Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.. Kredi başına 40 tl dediler. Sizin ücret ders kredisi başına mı AKTS kredisine göre miydi?</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>eczak siz 2 ders mi almıştınız? bana sınırsız ders alabilirsin dedi enstitü.Farklı almadığınız derslere de girmeniz size çok iyi avantaj sağlamış . Aklımda bulunsun mantıklı. Teşekkürler bilgi paylaşımınız için</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>parafiskalite bana sadece başvurmamı söylediler. transkript diploma ve dilekçe dışında bir şey istemediler. Bölüm başkanıyla görüşmeyi düşünmüştüm ama avantaj mı dezavantaj mı olur emin olamadım. Zaten mülakat gibi bir şey yok özel öğrencilik başvurularında. siz kendiniz istediğiniz için bölüm başkanıyla görüştünüz, değil mi?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="CVP, post: 477192, member: 99845"] Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.. Kredi başına 40 tl dediler. Sizin ücret ders kredisi başına mı AKTS kredisine göre miydi? [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] eczak siz 2 ders mi almıştınız? bana sınırsız ders alabilirsin dedi enstitü.Farklı almadığınız derslere de girmeniz size çok iyi avantaj sağlamış . Aklımda bulunsun mantıklı. Teşekkürler bilgi paylaşımınız için [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] parafiskalite bana sadece başvurmamı söylediler. transkript diploma ve dilekçe dışında bir şey istemediler. Bölüm başkanıyla görüşmeyi düşünmüştüm ama avantaj mı dezavantaj mı olur emin olamadım. Zaten mülakat gibi bir şey yok özel öğrencilik başvurularında. siz kendiniz istediğiniz için bölüm başkanıyla görüştünüz, değil mi? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
özel öğrencilik