Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Özel Öğrencilik ve 39. madde ile görevlendirme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kalami" data-source="post: 463378" data-attributes="member: 97399"><p>Merhaba, ylsy bursu ile yüksek lisans eğitimimi bitirdikten sonra döndüm ve kadromun olduğu üniversitede şu an araştırma görevlisi olarak çalışmaya devam ediyorum. Mecburi hizmetim ise 3 yıl. 39. madde ile araştırma izni alarak, farklı bir şehirde doktoraya devam etmekteyim. Sormak istediğim, yolluksuz ve yevmiyesiz olarak aldığım bu araştırma izni mebcuri hizmete sayılıyor mu? Meb'ten öğrendiğim kadarıyla tam tersi bir durum var. Yani mecburi hizmete sayılmıyormuş kullandığım izinler. Birincisi benim kadromun olduğu üniversitede doktora programı yok, dolayısıyla başka bir üniversitede doktora yapmak zorundayım. İkincisi bütün okul masraflarımı kendim karşılıyorum, ayrıca maaşım da kesintiye uğruyor. Bu durumda kullandığım izinler nasıl mecburi hizmete sayılmaz anlayabilmiş değilim. Ki siz de zorunlu hizmetin artacağını söylemişsiniz?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kalami, post: 463378, member: 97399"] Merhaba, ylsy bursu ile yüksek lisans eğitimimi bitirdikten sonra döndüm ve kadromun olduğu üniversitede şu an araştırma görevlisi olarak çalışmaya devam ediyorum. Mecburi hizmetim ise 3 yıl. 39. madde ile araştırma izni alarak, farklı bir şehirde doktoraya devam etmekteyim. Sormak istediğim, yolluksuz ve yevmiyesiz olarak aldığım bu araştırma izni mebcuri hizmete sayılıyor mu? Meb'ten öğrendiğim kadarıyla tam tersi bir durum var. Yani mecburi hizmete sayılmıyormuş kullandığım izinler. Birincisi benim kadromun olduğu üniversitede doktora programı yok, dolayısıyla başka bir üniversitede doktora yapmak zorundayım. İkincisi bütün okul masraflarımı kendim karşılıyorum, ayrıca maaşım da kesintiye uğruyor. Bu durumda kullandığım izinler nasıl mecburi hizmete sayılmaz anlayabilmiş değilim. Ki siz de zorunlu hizmetin artacağını söylemişsiniz? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Özel Öğrencilik ve 39. madde ile görevlendirme