Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Özel Avrasya Üniversitesi Öğretim Görevlisine Yapılan Muameleler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="yorumsuzzzz" data-source="post: 489660"><p><strong>Avrasya Üniversitesi</strong></p><p></p><p>Avrasya Üniversitesi, Vakıf üniversitesi olarak faaliyet gösteren ancak insanların paralarını, hayallerini, değerli zamanlarını çalan bir kuruluştur. Usulüne uygun olarak yapılan işler YÖK'ün özel kurumları kendi kararına bıraktığı durumlarda sarpa sarmaktadır. Asgari ücrete çalıştırılan akademik ve idari personeller, usul usul harcattırılan yıllık izinler, verilmeyen yol ve yemek ücretleri vb. </p><p> Devlet üniversiteleri ile karşılaştırılamayacak kadar kötü olan bir kurum olan bu üniversite, sırf başarısız çocukların endişeli ailelerinin para ile endişelerini gidermeye çalışıyor. Öğrenci kalitesi o kadar kötü ki... Araştırma Görevlilerine ve daha alanında uzmanlaşamamış pek çok Öğretim Görevlisine emanet edilen gençlerimiz bu yollarda ülkenin bilim ve sanat alanında ilerlemesine katkıda bulunmak yerine daha da gerilemesine neden oluyor. Pek çok emekli olmuş sağlık problemleri bulunan ve pek çok zaman okulda bulunmayan profesörlerin ders vermesi bir yana eksik olan dersleri araştırma görevlilerinin veriyor olması tablonun ne kadar vahim bir hal aldığını göstermektedir. Ancak buna karşın nadir de olsa başarılı bir eğitim hayatı geçirmiş öğrenciler de yine umut vaat etmektedir. Genel olarak Avrasya Üniversitesi'ne baktığımızda; neredeyse asgari ücretle çalıştırılıp her türlü işin yaptırıldığı akademik ve idari personelin, kullandırılmayan yıllık izinlerin, Sadece ticarethane olarak kurumu gören yöneticilerin durumu çok vahimdir. Yarardan çok zarar sağlayan bu kurum için söylenecek tek söz; "Herkesin Uzak Durmasında Fayda Var!"dır. Saygılarımla...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yorumsuzzzz, post: 489660"] [b]Avrasya Üniversitesi[/b] Avrasya Üniversitesi, Vakıf üniversitesi olarak faaliyet gösteren ancak insanların paralarını, hayallerini, değerli zamanlarını çalan bir kuruluştur. Usulüne uygun olarak yapılan işler YÖK'ün özel kurumları kendi kararına bıraktığı durumlarda sarpa sarmaktadır. Asgari ücrete çalıştırılan akademik ve idari personeller, usul usul harcattırılan yıllık izinler, verilmeyen yol ve yemek ücretleri vb. Devlet üniversiteleri ile karşılaştırılamayacak kadar kötü olan bir kurum olan bu üniversite, sırf başarısız çocukların endişeli ailelerinin para ile endişelerini gidermeye çalışıyor. Öğrenci kalitesi o kadar kötü ki... Araştırma Görevlilerine ve daha alanında uzmanlaşamamış pek çok Öğretim Görevlisine emanet edilen gençlerimiz bu yollarda ülkenin bilim ve sanat alanında ilerlemesine katkıda bulunmak yerine daha da gerilemesine neden oluyor. Pek çok emekli olmuş sağlık problemleri bulunan ve pek çok zaman okulda bulunmayan profesörlerin ders vermesi bir yana eksik olan dersleri araştırma görevlilerinin veriyor olması tablonun ne kadar vahim bir hal aldığını göstermektedir. Ancak buna karşın nadir de olsa başarılı bir eğitim hayatı geçirmiş öğrenciler de yine umut vaat etmektedir. Genel olarak Avrasya Üniversitesi'ne baktığımızda; neredeyse asgari ücretle çalıştırılıp her türlü işin yaptırıldığı akademik ve idari personelin, kullandırılmayan yıllık izinlerin, Sadece ticarethane olarak kurumu gören yöneticilerin durumu çok vahimdir. Yarardan çok zarar sağlayan bu kurum için söylenecek tek söz; "Herkesin Uzak Durmasında Fayda Var!"dır. Saygılarımla... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Özel Avrasya Üniversitesi Öğretim Görevlisine Yapılan Muameleler