Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Özel Avrasya Üniversitesi Öğretim Görevlisine Yapılan Muameleler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 453037"><p>ben de başımdan geçeni paylaşmak isterim. sonuçta herkes bir umutla oranın kapısına gidiyor. kesinlikle içtenlikle söylüyorum. Şuan umarım durumlarını düzeltmişlerdir. Yüksek okulun bir bölümünü kazanmıştım. Yıl 2012-2013. Sınava girdik ve 1. sıradan çalışmaya hak kazandım. İşe alındığım ama bölümün henüz açılmadığını açılınca çağrılacağımı söylediler. Her seferinde bir ay sonra iki ay sonra gibi oyalayıp durdular. Bu arada sigortanı başlatıp çok az bir kısmını ödeyip belli bir kısmı ödemiyorlar. Sonra başına kalabiliyor onlar borç olarak vs. Benim kazandığımdan itibaren 7-8 ay beklettiler. Ama bu arada devlette çalışmak için başka bir şans yakaladım. Kendim istifamı verdim. Bu sebeple ayrıldım ama o kadar süreden sonra zaten artık oraya gitmek içimden gelmiyordu. Ama şu da var ki az paraya razı olmak şu şartlarda niteliksiz olunduğu anlamına gelmeyebilir. Sonuç itibariyle herkes ekmeğinin peşinde. Umarım herkes çalıştığı yerde mutlu olur. Bu şekilde sorunlarla karşılaşmaz. neden yazıyorum derseniz. ben de oraya başvurmadan önce burada böyle uyarılar görmüştüm ama herkese böyle birşey olacak diye bir kaide olmayabilir dedim. Ve başvurdum. Başıma gelen bunlar. Naçizene sadece genel olarak bir değerlendirmenizi tavsiye ederim. İyi çalışmalar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 453037"] ben de başımdan geçeni paylaşmak isterim. sonuçta herkes bir umutla oranın kapısına gidiyor. kesinlikle içtenlikle söylüyorum. Şuan umarım durumlarını düzeltmişlerdir. Yüksek okulun bir bölümünü kazanmıştım. Yıl 2012-2013. Sınava girdik ve 1. sıradan çalışmaya hak kazandım. İşe alındığım ama bölümün henüz açılmadığını açılınca çağrılacağımı söylediler. Her seferinde bir ay sonra iki ay sonra gibi oyalayıp durdular. Bu arada sigortanı başlatıp çok az bir kısmını ödeyip belli bir kısmı ödemiyorlar. Sonra başına kalabiliyor onlar borç olarak vs. Benim kazandığımdan itibaren 7-8 ay beklettiler. Ama bu arada devlette çalışmak için başka bir şans yakaladım. Kendim istifamı verdim. Bu sebeple ayrıldım ama o kadar süreden sonra zaten artık oraya gitmek içimden gelmiyordu. Ama şu da var ki az paraya razı olmak şu şartlarda niteliksiz olunduğu anlamına gelmeyebilir. Sonuç itibariyle herkes ekmeğinin peşinde. Umarım herkes çalıştığı yerde mutlu olur. Bu şekilde sorunlarla karşılaşmaz. neden yazıyorum derseniz. ben de oraya başvurmadan önce burada böyle uyarılar görmüştüm ama herkese böyle birşey olacak diye bir kaide olmayabilir dedim. Ve başvurdum. Başıma gelen bunlar. Naçizene sadece genel olarak bir değerlendirmenizi tavsiye ederim. İyi çalışmalar. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Özel Avrasya Üniversitesi Öğretim Görevlisine Yapılan Muameleler