Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Özel Avrasya Üniversitesi Öğretim Görevlisine Yapılan Muameleler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 452795"><p>Hocam çok teşekkürler. Fakültemden 8 adet transkript alabildim ancak artık diplomalara aslı gibidir yapamadıkları söylendi. Ayrıca bugün Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ilanında "<span style="color: #000000">[FONT=&quot]Başvuru belgelerinin onaysız fotokopileri de kabul edilmektedir." ibaresi gördüm. Sanırım artık üniversiteler bu konuda bir değişikliğe gidecek. Gitmese de başvuracağım ilan konusunda çok emin olmadan notere tasdik ettiremem, bunlar az paralar değil. Ben izninizle birkaç soru daha soracağım.</span></p><p><span style="color: #000000"></span></p><p><span style="color: #000000">[/FONT]</span>1. Öğrenci belgemin e-devlet çıktısı yeterli olacak mıdır? Yoksa enstitüden aldığımı göndermem mi gerekir?</p><p>2. Askerlik durum belgemde yüksek lisansa bu yıl kayıt olmuş bir öğrenci olmama rağmen, öğrenci değil de sevk tehirli yazıyor. Belgeyi bu şekilde göndermem bir sorun teşkil eder mi?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 452795"] Hocam çok teşekkürler. Fakültemden 8 adet transkript alabildim ancak artık diplomalara aslı gibidir yapamadıkları söylendi. Ayrıca bugün Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ilanında "[COLOR=#000000][FONT="]Başvuru belgelerinin onaysız fotokopileri de kabul edilmektedir." ibaresi gördüm. Sanırım artık üniversiteler bu konuda bir değişikliğe gidecek. Gitmese de başvuracağım ilan konusunda çok emin olmadan notere tasdik ettiremem, bunlar az paralar değil. Ben izninizle birkaç soru daha soracağım. [/FONT][/COLOR]1. Öğrenci belgemin e-devlet çıktısı yeterli olacak mıdır? Yoksa enstitüden aldığımı göndermem mi gerekir? 2. Askerlik durum belgemde yüksek lisansa bu yıl kayıt olmuş bir öğrenci olmama rağmen, öğrenci değil de sevk tehirli yazıyor. Belgeyi bu şekilde göndermem bir sorun teşkil eder mi? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Özel Avrasya Üniversitesi Öğretim Görevlisine Yapılan Muameleler