Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Özel Avrasya Üniversitesi Öğretim Görevlisine Yapılan Muameleler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="birdusuneyim" data-source="post: 440014" data-attributes="member: 90324"><p>Bunu yazan arkadaş grafik tasarım bölümünde yüksek ihtimal. Acaba şu an ne yapıyor merak ettim. Başka bir üniye mi geçti ki. Reklam işlerinin tasarlanması konusunda ne demek istediğini çok ii anladım tasarımcı olduğum için. Bende bir belediyede çalışıyorum. Çok sıkıntı yaşıyorum çok söyleniyorum ama beterin beteri varmış derler ya o hesap. En azından dişlerimi gösterip üstümden işleri savıştırabiliyorum. Sanırım üniversitede menfi durumlardan haliyle yükselebilme, çatışırsa başka durumlarla karşılaşma korkusundan insan kendini korumaya gidemiyor olabilir bu durum beni daha da korkuttu. Meğer ben ne rahatmışım be bulunduğum yerde. </p><p></p><p>Böyle forumları okuyunca vazgeçtim özel üniversitelere başvurmaktan. Üniversitede çalışıp hem ikinciye reklam işlerini yapacaksın off 2bin alıyorsa bir kişi ikiye katlar 4 bin alması gerekir kişinin. Tasarım bedelini reklam ajansına ödemek yerine adama yüklüyorlar uyanıklar ülke olarak ne salak milletiz yahu bu tip özel işleri yapan kişilerin yemin ediyorum hayatına .... lar. sanattan sanatçıdan anlamaz dalkavuklar.. </p><p></p><p>Eğer yaşanılan sıkıntılar yök e bildirilmezse hiç bir değişme olmaz lütfen görev alan arkadaşlar yapsın sizden sonra ki gelecekler sıkıntı yaşamasınlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="birdusuneyim, post: 440014, member: 90324"] Bunu yazan arkadaş grafik tasarım bölümünde yüksek ihtimal. Acaba şu an ne yapıyor merak ettim. Başka bir üniye mi geçti ki. Reklam işlerinin tasarlanması konusunda ne demek istediğini çok ii anladım tasarımcı olduğum için. Bende bir belediyede çalışıyorum. Çok sıkıntı yaşıyorum çok söyleniyorum ama beterin beteri varmış derler ya o hesap. En azından dişlerimi gösterip üstümden işleri savıştırabiliyorum. Sanırım üniversitede menfi durumlardan haliyle yükselebilme, çatışırsa başka durumlarla karşılaşma korkusundan insan kendini korumaya gidemiyor olabilir bu durum beni daha da korkuttu. Meğer ben ne rahatmışım be bulunduğum yerde. Böyle forumları okuyunca vazgeçtim özel üniversitelere başvurmaktan. Üniversitede çalışıp hem ikinciye reklam işlerini yapacaksın off 2bin alıyorsa bir kişi ikiye katlar 4 bin alması gerekir kişinin. Tasarım bedelini reklam ajansına ödemek yerine adama yüklüyorlar uyanıklar ülke olarak ne salak milletiz yahu bu tip özel işleri yapan kişilerin yemin ediyorum hayatına .... lar. sanattan sanatçıdan anlamaz dalkavuklar.. Eğer yaşanılan sıkıntılar yök e bildirilmezse hiç bir değişme olmaz lütfen görev alan arkadaşlar yapsın sizden sonra ki gelecekler sıkıntı yaşamasınlar. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Özel Avrasya Üniversitesi Öğretim Görevlisine Yapılan Muameleler