Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Özel Avrasya Üniversitesi Öğretim Görevlisine Yapılan Muameleler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elmamoley" data-source="post: 322636" data-attributes="member: 48837"><p>2014 yılında, öğretim görevliliği sınavını kazandım. Haziranda sonuçlar açıklanmasına rağmen bir türlü arayıp işe başlatmadılar. Defalarca Avrasya Üniversitesini aradım. Kayıt dönemi,yok şu zaman diyerek oyalıyorlar.Bu zamana kadar bir sonuç elde edemedim. Şubat ayında ararlar mı bilmiyorum. Sevinmiştik bir şey sandık sevincimizi kursağımızda bıraktılar. Sanırım sürekli öğretim görevlisi ilanı açıp insanları madur ediyorlar. Hayır plan yapamıyorum çağırmayacağız kardeşim git deseler ona göre plan yapar yönünü çizersin. Çaresiz kaldım acaba ne yapabilirim bilmiyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elmamoley, post: 322636, member: 48837"] 2014 yılında, öğretim görevliliği sınavını kazandım. Haziranda sonuçlar açıklanmasına rağmen bir türlü arayıp işe başlatmadılar. Defalarca Avrasya Üniversitesini aradım. Kayıt dönemi,yok şu zaman diyerek oyalıyorlar.Bu zamana kadar bir sonuç elde edemedim. Şubat ayında ararlar mı bilmiyorum. Sevinmiştik bir şey sandık sevincimizi kursağımızda bıraktılar. Sanırım sürekli öğretim görevlisi ilanı açıp insanları madur ediyorlar. Hayır plan yapamıyorum çağırmayacağız kardeşim git deseler ona göre plan yapar yönünü çizersin. Çaresiz kaldım acaba ne yapabilirim bilmiyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Özel Avrasya Üniversitesi Öğretim Görevlisine Yapılan Muameleler