Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Özel Avrasya Üniversitesi Öğretim Görevlisine Yapılan Muameleler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 307880"><p>Arkadaşlar bende başvurdum ve başarılı oldum tabiki başarılı olan herkesi almıyorlar beni aradılar gittim görüştüm ilk başta burası özel sektör diye kafana yerlestiriyorlar öğretim görevlisi ya da akademisyenlik bir karakteri olan emek isteyen iştir sahip olduğun bilgiyi aktarmak öğretmek ve kendini her daim geliştirmek resmen köle arıyorlar burada herkes her işi yapar gündüz gece derse gireceksin üstelik haftasonu olacak olan yüksek lisans derslerine gireceksin ve bu kaliteli eğitim anlayışı mı olacak.. Tamamen kar amaçlı çalışan bulduk elimizden geldiğince sömürelim anlayışı. Bir öğretim görevlisi henüz deneyimi yokken 6-7 çeşit derse girecek önüne gelen her işi yapacak kendi cebinden reklam tanıtımları yapacak gündüz gece haftasonu ders anlatacak bu akademisyen kendini nasıl geliştirecek doktora dil eğitimi gibi eğitim ihtiyaçlarını karşılaması bir yana kendine zaman ayirmasi mümkün değil ama adı üstünde özel sektör bilime öğrenmeye öğretmeye gerçek anlamda değer vermiş hiç kimsenin bu sömürü yerlerinde çalışmaya mecbur kalmamasını dilerim benim çok şükür mecburiyetim yoktu kendi şartlarımı sundum karşımda burası özel sektör işinize gelirse diye konuşan bir muhattap buldum ve kabul etmedim. Karşımdaki kim olursa olsun okadar emek verip okucam y.lisansimi yapicam doktora hazirlanicam ve bu muameleyi görücem kimse yanlis anlamasin ama gider hakkiyla tezgahtarlik yaparım inandığım değerlere hakaret edecek haksizlik edecek öğretim gorevliligi adı altinda bu şartlarda çalışmam çalışmak zorunda olanlara da kolaylıklar dilerim..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 307880"] Arkadaşlar bende başvurdum ve başarılı oldum tabiki başarılı olan herkesi almıyorlar beni aradılar gittim görüştüm ilk başta burası özel sektör diye kafana yerlestiriyorlar öğretim görevlisi ya da akademisyenlik bir karakteri olan emek isteyen iştir sahip olduğun bilgiyi aktarmak öğretmek ve kendini her daim geliştirmek resmen köle arıyorlar burada herkes her işi yapar gündüz gece derse gireceksin üstelik haftasonu olacak olan yüksek lisans derslerine gireceksin ve bu kaliteli eğitim anlayışı mı olacak.. Tamamen kar amaçlı çalışan bulduk elimizden geldiğince sömürelim anlayışı. Bir öğretim görevlisi henüz deneyimi yokken 6-7 çeşit derse girecek önüne gelen her işi yapacak kendi cebinden reklam tanıtımları yapacak gündüz gece haftasonu ders anlatacak bu akademisyen kendini nasıl geliştirecek doktora dil eğitimi gibi eğitim ihtiyaçlarını karşılaması bir yana kendine zaman ayirmasi mümkün değil ama adı üstünde özel sektör bilime öğrenmeye öğretmeye gerçek anlamda değer vermiş hiç kimsenin bu sömürü yerlerinde çalışmaya mecbur kalmamasını dilerim benim çok şükür mecburiyetim yoktu kendi şartlarımı sundum karşımda burası özel sektör işinize gelirse diye konuşan bir muhattap buldum ve kabul etmedim. Karşımdaki kim olursa olsun okadar emek verip okucam y.lisansimi yapicam doktora hazirlanicam ve bu muameleyi görücem kimse yanlis anlamasin ama gider hakkiyla tezgahtarlik yaparım inandığım değerlere hakaret edecek haksizlik edecek öğretim gorevliligi adı altinda bu şartlarda çalışmam çalışmak zorunda olanlara da kolaylıklar dilerim.. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Özel Avrasya Üniversitesi Öğretim Görevlisine Yapılan Muameleler