Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Özel Avrasya Üniversitesi Öğretim Görevlisine Yapılan Muameleler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="rembradt25" data-source="post: 289661" data-attributes="member: 54563"><p>ben yokken epey yorum yazılmış... birazdaha netleştirelim şunu:</p><p>bakın beyler bayanlar: 1500tl maaş.... ders ücreti yok... haftada 40 saat ders verme yetkileri var. </p><p>defalarca söyledim: başvuru için vereceğiniz kargo parasında yazık. bunlar umut tacirinden baika birşey değil. girin bakın yök'e yine 30öğt.gör ilanı verilmiş. 3tanesi bile başlatılmayack göreve.</p><p>öğrenci gelsin, sizi çağıracağız diyecekler.</p><p>fakat onlar, trabzonlu olan trabzonda yaşayan ders başına ucuz ücretle ders verecek olan daha kötüdü akademik kimliği olmayan kişilere hocalık yaptıracaklar...</p><p>işte size iyi haber: ha olur ya hani kazanırsınız ve sizi göreve başlatırlar (...!) işte ozaman ananız ağladı demektir... bakın beyler bayanlar yanlış anlamayın orada 60 hocadan yılda ortalama 25-30u istifa ediyor.. sonrada hersene yine 25-30 akademik kadro ilanına çıkılıyor. okutmanından prof.una millet bırakıp kaçıyor kurtarıyor kendini. yanlış anlamayın ilkokul mezunu yöneticisi olan, akademisyenlikle uzaktan yakından alakası olmayan kişi ve kişilerce belediye mantığıyla yönetilen, hocasına insan gibi davranmayan bir kurumdan bahsediyoruz... ve bir arkadaşın dediği gibi hiç bir karaşama yapmıyorum: olan neyse onu yazıyorum. ne iftira ne başka birşey... Allah yukarıda günahı vebalide boynuma...</p><p></p><p>tam aksine, bunları yazmaya mecbur hissediyorum kendimi... ki ben ve arkadaşlarım gibi başkalarınında hayatı umutları kararmasın.</p><p>halen daha karalamak gibi bir niyetim olduğunu düşünen varsa paşa gönlü bilir... gidin başvurun.. yol parası verin sınava gidin. sonra inşallah kadroyu kazanın... ardından sizi aylarca oyalasından he bugün he yarın göreve başlatıcaz dur öğrenci gelsin yalanlarını duyun; bu süre içerisinde de artık facebook profilinize : Avrasya Üniversitesinde Öğretim Görevlisi diye yazın öyle avutun kendinizi. kusura bakmayın sırf yeni üniversite diye ömrümü ve gençliğimi orada onların egosnu tatmin edip kasalarını doldurmak uğruna sürünerek harcayamam ben. insanların idealleri umutları kurmak istedikleri yuvaları ve aileleri var.. emekliyseniz eğer gidin.. allah ne verse kârdır.</p><p>benden bu kadar.... gerisi allahla sizin aranızda beyler bayanlar. adios</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="rembradt25, post: 289661, member: 54563"] ben yokken epey yorum yazılmış... birazdaha netleştirelim şunu: bakın beyler bayanlar: 1500tl maaş.... ders ücreti yok... haftada 40 saat ders verme yetkileri var. defalarca söyledim: başvuru için vereceğiniz kargo parasında yazık. bunlar umut tacirinden baika birşey değil. girin bakın yök'e yine 30öğt.gör ilanı verilmiş. 3tanesi bile başlatılmayack göreve. öğrenci gelsin, sizi çağıracağız diyecekler. fakat onlar, trabzonlu olan trabzonda yaşayan ders başına ucuz ücretle ders verecek olan daha kötüdü akademik kimliği olmayan kişilere hocalık yaptıracaklar... işte size iyi haber: ha olur ya hani kazanırsınız ve sizi göreve başlatırlar (...!) işte ozaman ananız ağladı demektir... bakın beyler bayanlar yanlış anlamayın orada 60 hocadan yılda ortalama 25-30u istifa ediyor.. sonrada hersene yine 25-30 akademik kadro ilanına çıkılıyor. okutmanından prof.una millet bırakıp kaçıyor kurtarıyor kendini. yanlış anlamayın ilkokul mezunu yöneticisi olan, akademisyenlikle uzaktan yakından alakası olmayan kişi ve kişilerce belediye mantığıyla yönetilen, hocasına insan gibi davranmayan bir kurumdan bahsediyoruz... ve bir arkadaşın dediği gibi hiç bir karaşama yapmıyorum: olan neyse onu yazıyorum. ne iftira ne başka birşey... Allah yukarıda günahı vebalide boynuma... tam aksine, bunları yazmaya mecbur hissediyorum kendimi... ki ben ve arkadaşlarım gibi başkalarınında hayatı umutları kararmasın. halen daha karalamak gibi bir niyetim olduğunu düşünen varsa paşa gönlü bilir... gidin başvurun.. yol parası verin sınava gidin. sonra inşallah kadroyu kazanın... ardından sizi aylarca oyalasından he bugün he yarın göreve başlatıcaz dur öğrenci gelsin yalanlarını duyun; bu süre içerisinde de artık facebook profilinize : Avrasya Üniversitesinde Öğretim Görevlisi diye yazın öyle avutun kendinizi. kusura bakmayın sırf yeni üniversite diye ömrümü ve gençliğimi orada onların egosnu tatmin edip kasalarını doldurmak uğruna sürünerek harcayamam ben. insanların idealleri umutları kurmak istedikleri yuvaları ve aileleri var.. emekliyseniz eğer gidin.. allah ne verse kârdır. benden bu kadar.... gerisi allahla sizin aranızda beyler bayanlar. adios [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Özel Avrasya Üniversitesi Öğretim Görevlisine Yapılan Muameleler