Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Özel Avrasya Üniversitesi Öğretim Görevlisine Yapılan Muameleler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="impatiensultani" data-source="post: 269349" data-attributes="member: 58821"><p>Avrasya Üniversitesi henüz 3 yaşında bir vakıf üniversitesi olması nedeniyle tabi ki bazı eksiklikleri olacak. Ülkemizdeki ve dünyadaki köklü üniversiteler dahil hiç bir üniversite ilk kurulduğu yıllarda mükemmel değillerdi. Bu zamanla aşılacak bir sorundur. Ayrıca öğretim elemanı alma şartları ve usulleri YÖK tarafından kontrol edilen bir süreçtir. Her üniversitede olduğu gibi ihtiyaçlar doğrultusunda öğretim görevlisi ilanı verilir. Başvurular alınır. Şartları sağlayanlar arasında sınava girmeye hak kazananlar yazılı ve sözlü sınava alınır. Yapılan değerlendirmeler sonucunda kazananların YÖK tarafından ataması yapılır. Ve yine ihtiyaçlar doğrultusunda işe başlatılır. Bütün süreç tamamen usulüne uygun şekilde yürütülmektedir. Buradaki işleyişin "hiçbir yere giremedim ucuza çalışırım beni alın" mantığıyla hiçbir ilgisi yoktur!!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="impatiensultani, post: 269349, member: 58821"] Avrasya Üniversitesi henüz 3 yaşında bir vakıf üniversitesi olması nedeniyle tabi ki bazı eksiklikleri olacak. Ülkemizdeki ve dünyadaki köklü üniversiteler dahil hiç bir üniversite ilk kurulduğu yıllarda mükemmel değillerdi. Bu zamanla aşılacak bir sorundur. Ayrıca öğretim elemanı alma şartları ve usulleri YÖK tarafından kontrol edilen bir süreçtir. Her üniversitede olduğu gibi ihtiyaçlar doğrultusunda öğretim görevlisi ilanı verilir. Başvurular alınır. Şartları sağlayanlar arasında sınava girmeye hak kazananlar yazılı ve sözlü sınava alınır. Yapılan değerlendirmeler sonucunda kazananların YÖK tarafından ataması yapılır. Ve yine ihtiyaçlar doğrultusunda işe başlatılır. Bütün süreç tamamen usulüne uygun şekilde yürütülmektedir. Buradaki işleyişin "hiçbir yere giremedim ucuza çalışırım beni alın" mantığıyla hiçbir ilgisi yoktur!!! [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Özel Avrasya Üniversitesi Öğretim Görevlisine Yapılan Muameleler