ÖYP Kadromun 1 Yıllık Olması

Bu sene öyp ile atamam yapıldı ve göreve başladım fakat göreve başlama yazımda 1 yıl süre ile yazan bir ibare var.Araştırırken her sene kayıt yrnilrmr yapmamızın gerektiğine dair bir yazı ile karşılaştım. Her yıl kayıt yenilemem gerekir mi gerekirse süresini ve tarihini üniversite bana bildirir mi yoksa ben mi takip etmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Otomatik olarak yenilenir ve görev süresi uzatılır (dil problemi vs. yoksa) kayıt gibi bir durum kamu görevliliğinde olmaz , bazen de yenilerken dilekçe ve gelirinizin değişip değişmediği ile ilgili bir form doldurulur öyle uzatılır ama sizin takip edeceğiniz bir şey yok olursa haber verirler.

Son düzenleme:

nymphe

Öğrenci
merhaba, ben de bugün imzamı atıp göreve başladım. fakat görev yazımda 2 yıl süreli olarak görev süresi belirtilmiş. benim yabancı dil puanım 83, yani o konuda bir engelim yok. sizce neden böyle bir süre kısıtlamasına gidilmiş, bu başka yerlerde de görülen bir uygulama mı ve 2 yıl sonunda ne olacak?

F

financier

Guest
merhaba, ben de bugün imzamı atıp göreve başladım. fakat görev yazımda 2 yıl süreli olarak görev süresi belirtilmiş. benim yabancı dil puanım 83, yani o konuda bir engelim yok. sizce neden böyle bir süre kısıtlamasına gidilmiş, bu başka yerlerde de görülen bir uygulama mı ve 2 yıl sonunda ne olacak?

hocam, sözleşmeler 1 -2-3 gibi yıl süreleri şeklinde imzalanır genelde. sürelerin sonunda otomatik yenilenir. çok bir problem yok yani. her yerde olan rutin uygulama , bilginiz üzerine üniversitelerde akademik personel içerisinde kadroya sahip olan sadece Doçent ve profesörlerdir.. diğer herkes sözleşmelidir..

nymphe

Öğrenci
hocam, sözleşmeler 1 -2-3 gibi yıl süreleri şeklinde imzalanır genelde. sürelerin sonunda otomatik yenilenir. çok bir problem yok yani. her yerde olan rutin uygulama , bilginiz üzerine üniversitelerde akademik personel içerisinde kadroya sahip olan sadece Doçent ve profesörlerdir.. diğer herkes sözleşmelidir..

teşekkürler.