Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
ÖYP Görevlendirmelerini YÖK'mü Üniversiteler mi Yapıyor?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="perihan29" data-source="post: 298080" data-attributes="member: 64899"><p>Merhaba. Ben Gazi üniversitesine öyp ile araştırma görevlisi olarak atandım. Fakat atandığım bölüm saglik bilimleri fakültesinde, yüksek lisans im tip fakültesinde,..şimdi tip fakültesine yani yükseklisansa devam ettiğim bolume gorevlendirilmesi istendi..şimdi benim gorevlendirme yazim Yök e gidip oyle mi dönülecek, yoksa universite sadece kendi içinde mi yazışma yapicak..beni bilgilendirirseniz çok sevinirim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="perihan29, post: 298080, member: 64899"] Merhaba. Ben Gazi üniversitesine öyp ile araştırma görevlisi olarak atandım. Fakat atandığım bölüm saglik bilimleri fakültesinde, yüksek lisans im tip fakültesinde,..şimdi tip fakültesine yani yükseklisansa devam ettiğim bolume gorevlendirilmesi istendi..şimdi benim gorevlendirme yazim Yök e gidip oyle mi dönülecek, yoksa universite sadece kendi içinde mi yazışma yapicak..beni bilgilendirirseniz çok sevinirim [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
ÖYP Görevlendirmelerini YÖK'mü Üniversiteler mi Yapıyor?