Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
öyp den 50d ye geçenlerden aynı üni de lisanüstü basvurularını kacıranlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Furkannnnn" data-source="post: 451918" data-attributes="member: 56997"><p>Benim 35le görevli olduğum üniversite de YL'den DR'e geçişte YÖK onayı çıkmadan hiçbir şey yapamayacağını söyledi. </p><p></p><p>Ben de açıkta kalmamak için tercih yaptım. </p><p></p><p>Şu anda bir yere yerleştim doktora için, gitmezsem senet devreye girer mi?</p><p></p><p>çünkü gitmek istemiyorum.</p><p></p><p>çünkü zaten yl yaptığım yerde devam dilekçemi verdim ve onayımı bekliyorum. </p><p></p><p>teşekkür ederim.</p><p>iyi akşamlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Furkannnnn, post: 451918, member: 56997"] Benim 35le görevli olduğum üniversite de YL'den DR'e geçişte YÖK onayı çıkmadan hiçbir şey yapamayacağını söyledi. Ben de açıkta kalmamak için tercih yaptım. Şu anda bir yere yerleştim doktora için, gitmezsem senet devreye girer mi? çünkü gitmek istemiyorum. çünkü zaten yl yaptığım yerde devam dilekçemi verdim ve onayımı bekliyorum. teşekkür ederim. iyi akşamlar. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
öyp den 50d ye geçenlerden aynı üni de lisanüstü basvurularını kacıranlar