Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
ÖYP 50d Statüsü ve Sözleşme Yenilenmesi Hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sicilya" data-source="post: 488929" data-attributes="member: 33089"><p>Hocam ben de aynı durumdayım.. senet riskine tekrar giremedim açıkçası,50d yi yeğledim...ben yüksek lisanstayım.. doktoraya bir dilekçeyle devam ediliyordu görevlendirdiğimiz üniversitede.. o zaman 33aydık... senedim yüksek lisans içindi, kadro aktarımım da sadece yüksek lisansı mı kapsıyor?.. yüksek bitince ne oluyor...Ben aynı ünide doktoraya devam edince, kadro iadesi olmadan görevlendirdiğim üniversitede kadroma devam ediyor muyum? ..burda kesintisiz öğrenciliğe devam ediyorum aslında pratikte.. bana dilekçeyle doktoraya devam edersin dendi..ama Yüksek ve doktora arasındaki kavramsal boşluk dolayısıyla “doktorayla yüksek arasında öğrenci değildin , orda kadro hakkını kaybetmiş oluyorsun”.. şeklinde mi kabul ediliyor... ve kadro iadesine gerek olmadan otomatik kadron düşmüş mü oluyor?...yoksa kadro iadesi yapılıyor ve ilişik kesmek orada tekrar mı değerlendiriliyor?.. okunamayacak kadar uzun ve karmaşık oldu..sonuna kadar sabrettiyseniz teşekkür ederim, bi de cevaplarsanız tekrar teşekkür ederim[emoji3]</p><p></p><p></p><p>Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sicilya, post: 488929, member: 33089"] Hocam ben de aynı durumdayım.. senet riskine tekrar giremedim açıkçası,50d yi yeğledim...ben yüksek lisanstayım.. doktoraya bir dilekçeyle devam ediliyordu görevlendirdiğimiz üniversitede.. o zaman 33aydık... senedim yüksek lisans içindi, kadro aktarımım da sadece yüksek lisansı mı kapsıyor?.. yüksek bitince ne oluyor...Ben aynı ünide doktoraya devam edince, kadro iadesi olmadan görevlendirdiğim üniversitede kadroma devam ediyor muyum? ..burda kesintisiz öğrenciliğe devam ediyorum aslında pratikte.. bana dilekçeyle doktoraya devam edersin dendi..ama Yüksek ve doktora arasındaki kavramsal boşluk dolayısıyla “doktorayla yüksek arasında öğrenci değildin , orda kadro hakkını kaybetmiş oluyorsun”.. şeklinde mi kabul ediliyor... ve kadro iadesine gerek olmadan otomatik kadron düşmüş mü oluyor?...yoksa kadro iadesi yapılıyor ve ilişik kesmek orada tekrar mı değerlendiriliyor?.. okunamayacak kadar uzun ve karmaşık oldu..sonuna kadar sabrettiyseniz teşekkür ederim, bi de cevaplarsanız tekrar teşekkür ederim[emoji3] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
ÖYP 50d Statüsü ve Sözleşme Yenilenmesi Hakkında