Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
ÖYP 35. Madde ve Eğitim Süresi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Eren" data-source="post: 259825" data-attributes="member: 3500"><p>Herkese Merhaba,</p><p></p><p>ÖYP'de yüksek lisans 3 yıl da bitirememe durumunda YÖK tarafından Mardin Artuklu Ünv gönderilen belge örnek gösterilerek, bu belgede verilen kararlar doğrultusunda ÖYP ilişik kesme durumu ortadan kalktı, kadronuzun bulunduğu üniversiteye dönüp tezinize orada devam edeceksiniz şeklinde bilgi veriliyor fakat ben Mardin Artuklunun personel daire başkanıyla görüştüm ve böyle birşeyin olmadığından bahsetti, hatta kendisine belgeyi mail olarak gönderdim ve 5 dk sonra tekrar konuştuk adam bize bu belge henüz ulaşmadı dedi, şaka mı bu dedim. Ayrıca daha sonra Hakkari üniversitesi Personel Daire başkanı ile görüştüm, aynı belgeyi onada sordum ve orada yazanlar ÖYPli olanları kapsamıyor ÖYPden bahsetmemiş orada gibi yine saçma bir şey söyledi. Şimdi kime ve neye inanacağımızı şaşırdık. Biri bunu açıklarsa sevinirim.</p><p></p><p>Teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Eren, post: 259825, member: 3500"] Herkese Merhaba, ÖYP'de yüksek lisans 3 yıl da bitirememe durumunda YÖK tarafından Mardin Artuklu Ünv gönderilen belge örnek gösterilerek, bu belgede verilen kararlar doğrultusunda ÖYP ilişik kesme durumu ortadan kalktı, kadronuzun bulunduğu üniversiteye dönüp tezinize orada devam edeceksiniz şeklinde bilgi veriliyor fakat ben Mardin Artuklunun personel daire başkanıyla görüştüm ve böyle birşeyin olmadığından bahsetti, hatta kendisine belgeyi mail olarak gönderdim ve 5 dk sonra tekrar konuştuk adam bize bu belge henüz ulaşmadı dedi, şaka mı bu dedim. Ayrıca daha sonra Hakkari üniversitesi Personel Daire başkanı ile görüştüm, aynı belgeyi onada sordum ve orada yazanlar ÖYPli olanları kapsamıyor ÖYPden bahsetmemiş orada gibi yine saçma bir şey söyledi. Şimdi kime ve neye inanacağımızı şaşırdık. Biri bunu açıklarsa sevinirim. Teşekkürler. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
ÖYP 35. Madde ve Eğitim Süresi