Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
ÖYP 35. Madde ve 39. Madde Dilekçe Örnekleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sineklibakkal" data-source="post: 257371" data-attributes="member: 57612"><p>Merhaba,</p><p></p><p>Son yerleştirmelerde Konya Selçuk Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji A.D. öyp kadrosuna yerleştirildim. Bu yerleştirmeden önce ODTÜ'de Biyokimya A.D.'da yüksek lisans eğitimime başlamıştım ve 1,5 yılı bitti ama deneylerime devam ediyorum. Atanmaya hak kazandığım bölüm'ün Başkanıyla atama için gerekli evrakları teslim etmeden önce görüştüm ve eğitimimi yarıda kesemeyeceğimi, yüksek lisans bitene kadar müsade etmelerini rica ettim. Onlar da anlayış gösterdiler ve 39. madde ile Eylül-Ekim aylarına kadar tezimi bitirmemi istediler. Ben de aksilik olup bitmemesi durumunda ne olacağını sorduğumda "Konya'da göreve başlarsın gerekirse haftada 2 gün izin veririz gider gelirsin" dediler.</p><p></p><p>Forumda okuduğum kadarıyla 2 dönem içinde görevlendirmesi yapılmayanlar atılıyormuş. Bu durumda ben atılacak mıyım? </p><p></p><p>Not: Aynı şekilde Konya'daki ÖYP koordinatörü 35. madde yapılmayacağını 39. madde ile Eylül'e kadar sürem olduğunu ama bitmezse de yüksek lisansıma ODTÜ'de devam edip araştırma görevliliği kapsamındaki görevlerimi Konya'da yapabileceğimi söyledi.</p><p></p><p>Kafam çok karıştı yardımcı olursanız memnun olurum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sineklibakkal, post: 257371, member: 57612"] Merhaba, Son yerleştirmelerde Konya Selçuk Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji A.D. öyp kadrosuna yerleştirildim. Bu yerleştirmeden önce ODTÜ'de Biyokimya A.D.'da yüksek lisans eğitimime başlamıştım ve 1,5 yılı bitti ama deneylerime devam ediyorum. Atanmaya hak kazandığım bölüm'ün Başkanıyla atama için gerekli evrakları teslim etmeden önce görüştüm ve eğitimimi yarıda kesemeyeceğimi, yüksek lisans bitene kadar müsade etmelerini rica ettim. Onlar da anlayış gösterdiler ve 39. madde ile Eylül-Ekim aylarına kadar tezimi bitirmemi istediler. Ben de aksilik olup bitmemesi durumunda ne olacağını sorduğumda "Konya'da göreve başlarsın gerekirse haftada 2 gün izin veririz gider gelirsin" dediler. Forumda okuduğum kadarıyla 2 dönem içinde görevlendirmesi yapılmayanlar atılıyormuş. Bu durumda ben atılacak mıyım? Not: Aynı şekilde Konya'daki ÖYP koordinatörü 35. madde yapılmayacağını 39. madde ile Eylül'e kadar sürem olduğunu ama bitmezse de yüksek lisansıma ODTÜ'de devam edip araştırma görevliliği kapsamındaki görevlerimi Konya'da yapabileceğimi söyledi. Kafam çok karıştı yardımcı olursanız memnun olurum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
ÖYP 35. Madde ve 39. Madde Dilekçe Örnekleri