Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
ÖYP 35. Madde ve 39. Madde Dilekçe Örnekleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="chimeneyes" data-source="post: 188681" data-attributes="member: 37124"><p>dün noterde kefil işlemlerimi hallettim görevlendirme ile gideceğim üniversiteden kabul yazımı aldım pzt günü ilişik kesmeye gidicem diye sevinirken kefillerimin birinden gelen telefonla yıkıldım resmen, kefilllerimden birisi askeriyede diş hekimi teğmendi, askeriyedeki amirleri duymuş ve onların izinleri olmadan kefil olamayacağını o nedenle kefillik işleminin iptalini ve o iptal belgesini de getirmesini istemiş. Bu nedenle noter işlemlerimi gidip iptal ettirmek yeni kefil bulmak işlemlerimi tekrarlamak zorundayım. Polislerin kefil olmasında kurumları açısından bir sıkıntı varmıdır acaba? bilen birileri lütfen yardım etsin çıldırmak üzereyim. görevlendirme ile gideceğim üniversitede evrakımı yazarken öyp jkapsamında 35 diye yazmışlar halbuki ben öyp ile değil sadece 35. madde ile gidiyorum sehven hata yapılmış ancak sorun olmayacağını da söylediler. Ama eminimki onda da sorun çıkacak... Lütfen bilen birileri yardım etsin polislerin kefil olmalarında kurumları açısından bir sakınca varmıdır? yıldım artık...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="chimeneyes, post: 188681, member: 37124"] dün noterde kefil işlemlerimi hallettim görevlendirme ile gideceğim üniversiteden kabul yazımı aldım pzt günü ilişik kesmeye gidicem diye sevinirken kefillerimin birinden gelen telefonla yıkıldım resmen, kefilllerimden birisi askeriyede diş hekimi teğmendi, askeriyedeki amirleri duymuş ve onların izinleri olmadan kefil olamayacağını o nedenle kefillik işleminin iptalini ve o iptal belgesini de getirmesini istemiş. Bu nedenle noter işlemlerimi gidip iptal ettirmek yeni kefil bulmak işlemlerimi tekrarlamak zorundayım. Polislerin kefil olmasında kurumları açısından bir sıkıntı varmıdır acaba? bilen birileri lütfen yardım etsin çıldırmak üzereyim. görevlendirme ile gideceğim üniversitede evrakımı yazarken öyp jkapsamında 35 diye yazmışlar halbuki ben öyp ile değil sadece 35. madde ile gidiyorum sehven hata yapılmış ancak sorun olmayacağını da söylediler. Ama eminimki onda da sorun çıkacak... Lütfen bilen birileri yardım etsin polislerin kefil olmalarında kurumları açısından bir sakınca varmıdır? yıldım artık... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
ÖYP 35. Madde ve 39. Madde Dilekçe Örnekleri