Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Dil Merkezleri
ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="canan_" data-source="post: 173881" data-attributes="member: 41939"><p>hayırlısı hocam inşallah, bana bir konuda yardımcı olabilirmisiniz marmaradan sonra itümü, hacettepe-ankara ünvmi, izmirmi daha iyi kurstur sizce yeri düşünmezsek benim odtü boğaziçi marmara ilk üç tercihim olacak 4.ncüde yerleşme olasılığım yüksek gibi o yüzden çok kararsız kaldım itü yorumları çok iyi değil ankaraya yöneleyim diyorum en azından özelde de kurs imkanları fazla hacetepe filan diyorum sonra izmirin daha iyi olduğu duyumlarını alıyorum kafam çok karıştı almışken iyi bir kurs alayım diyorum normalde sakaryaya istanbul yakın ama her halükarda hepsinde ev tutmam gerekecek yani nokta atışı olsunda varsın yeri uzak olsun önemli değil ama kurstan pişman olmayayım gayem o ne önerirsiniz</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>ve bunu diğer arkadaşlara da sormuş olayım gerçekten benim için kursun kalitesi önemli sonradan niye gittim buna demeyim elbette kendimde iyi çalışıcam ama ekstra kursa gerek kalmadan iyi bir eğitim alcaksam tercih sebebimdir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="canan_, post: 173881, member: 41939"] hayırlısı hocam inşallah, bana bir konuda yardımcı olabilirmisiniz marmaradan sonra itümü, hacettepe-ankara ünvmi, izmirmi daha iyi kurstur sizce yeri düşünmezsek benim odtü boğaziçi marmara ilk üç tercihim olacak 4.ncüde yerleşme olasılığım yüksek gibi o yüzden çok kararsız kaldım itü yorumları çok iyi değil ankaraya yöneleyim diyorum en azından özelde de kurs imkanları fazla hacetepe filan diyorum sonra izmirin daha iyi olduğu duyumlarını alıyorum kafam çok karıştı almışken iyi bir kurs alayım diyorum normalde sakaryaya istanbul yakın ama her halükarda hepsinde ev tutmam gerekecek yani nokta atışı olsunda varsın yeri uzak olsun önemli değil ama kurstan pişman olmayayım gayem o ne önerirsiniz [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] ve bunu diğer arkadaşlara da sormuş olayım gerçekten benim için kursun kalitesi önemli sonradan niye gittim buna demeyim elbette kendimde iyi çalışıcam ama ekstra kursa gerek kalmadan iyi bir eğitim alcaksam tercih sebebimdir [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Dil Merkezleri
ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar