Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Dil Merkezleri
ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="gkcndgn" data-source="post: 173606" data-attributes="member: 4902"><p>arkadaşlar merhaba, ben 2011 yılı kasım ayında hacettepe ünv dil eğitimine başladım. bize yapılan sınaw doğrultusunda en iyi (int) sınıftaydım. büyük bir hevesle başladığım kurstan hiç bir verim alamadım, çünkü bize aynı hazırlık sınıfı gibi kasetle dinleme, ingilizce yazı yazma hatta tensleri hiç bilmiyormuşuz gibi anlatım yaptılar, tabi kullanılan kitabımızda yine hazırlık kitaplarıydı. ben haftasonları dışarıda özel bir kursa gittim üdsde geçtim. belki yeni gelen arkadaşlara geçen seneki verileri gösterip başarılarını sergileyip göz boyamış olabilirler ama 50 kişinin rahat 30u dışarıdan kursa gidip geçti,uzun lafın kısası HACETTEPEyi TAVSİYE ETMİYORUM...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gkcndgn, post: 173606, member: 4902"] arkadaşlar merhaba, ben 2011 yılı kasım ayında hacettepe ünv dil eğitimine başladım. bize yapılan sınaw doğrultusunda en iyi (int) sınıftaydım. büyük bir hevesle başladığım kurstan hiç bir verim alamadım, çünkü bize aynı hazırlık sınıfı gibi kasetle dinleme, ingilizce yazı yazma hatta tensleri hiç bilmiyormuşuz gibi anlatım yaptılar, tabi kullanılan kitabımızda yine hazırlık kitaplarıydı. ben haftasonları dışarıda özel bir kursa gittim üdsde geçtim. belki yeni gelen arkadaşlara geçen seneki verileri gösterip başarılarını sergileyip göz boyamış olabilirler ama 50 kişinin rahat 30u dışarıdan kursa gidip geçti,uzun lafın kısası HACETTEPEyi TAVSİYE ETMİYORUM... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Dil Merkezleri
ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar