Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Öncelikli alanlardaki araştırma görevlisi kadrolarına atananların lisansüstü eğitim usul ve esasları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Surveillance" data-source="post: 466648" data-attributes="member: 94841"><p>Hocalarım bu mesele benim de kafamı karıştırdı. Şimdi ben 'Halkla İlişkiler ve Tanıtım' bölümü lisans mezunuyum ve yine aynı alanda tezli yüksek lisans tez aşamasındayım. Ama İhtisaslaştırılmış ÖYP kapsamında kazandığım bölüm 'Halkla İlişkiler ve Reklamcılık' olarak geçiyor. Ancak Halkla ilişkiler ve Tanıtım ile Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümleri eşdeğer. Hatta bununla ilgili elimde YÖK yazısı var. Yine kazandığım ilan şartlarında ''Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım veya Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümlerinden birinde lisans mezunu olup yine bu alanlardan birinde tezli yüksek lisans yapıyor olmak'' yazıyordu.</p><p></p><p>Şimdi ben Yüksek Lisans için yeniden tercih mi yapacağım, yani Yüksek Lisansa yeniden mi başlayacağım? Yoksa (eğer tercihlere kadar yüksek lisansı bitirebilirsem) Doktora tercihi mi yapacağım?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Surveillance, post: 466648, member: 94841"] Hocalarım bu mesele benim de kafamı karıştırdı. Şimdi ben 'Halkla İlişkiler ve Tanıtım' bölümü lisans mezunuyum ve yine aynı alanda tezli yüksek lisans tez aşamasındayım. Ama İhtisaslaştırılmış ÖYP kapsamında kazandığım bölüm 'Halkla İlişkiler ve Reklamcılık' olarak geçiyor. Ancak Halkla ilişkiler ve Tanıtım ile Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümleri eşdeğer. Hatta bununla ilgili elimde YÖK yazısı var. Yine kazandığım ilan şartlarında ''Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım veya Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümlerinden birinde lisans mezunu olup yine bu alanlardan birinde tezli yüksek lisans yapıyor olmak'' yazıyordu. Şimdi ben Yüksek Lisans için yeniden tercih mi yapacağım, yani Yüksek Lisansa yeniden mi başlayacağım? Yoksa (eğer tercihlere kadar yüksek lisansı bitirebilirsem) Doktora tercihi mi yapacağım? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Öncelikli alanlardaki araştırma görevlisi kadrolarına atananların lisansüstü eğitim usul ve esasları