Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Öncelikli alan eğitim yeri tercihi hk.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Numan500" data-source="post: 489100" data-attributes="member: 92882"><p>Merhaba. Doğrudan meseleye giriyorum. Öncelikli alan araştırma görevlisi olarak atandıktan sonra tercih döneminde tercihlerde kullanılan kriterler nelerdir? Benim kendi alanıma ilişkin şöyle özel bir sorum var. Atanacağım bölüm çok spesifik ve normalde Türkiye'de eğitimi olmayan bir bölüm. </p><p></p><p>Yani sadece bu öncelikli alanlar çerçevesinde açılıyor. Dolayısıyla : a) tercihlerde ales puanı, yüksek lisans ortalaması vs kullanılıyor mu? b) bizden başka pek kimsenin olmadığı bir program için kimlerle rekabet edip sıralama gözeteceğiz?</p><p></p><p>Umarım yeterince anlaşılır olmuştur. Teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Numan500, post: 489100, member: 92882"] Merhaba. Doğrudan meseleye giriyorum. Öncelikli alan araştırma görevlisi olarak atandıktan sonra tercih döneminde tercihlerde kullanılan kriterler nelerdir? Benim kendi alanıma ilişkin şöyle özel bir sorum var. Atanacağım bölüm çok spesifik ve normalde Türkiye'de eğitimi olmayan bir bölüm. Yani sadece bu öncelikli alanlar çerçevesinde açılıyor. Dolayısıyla : a) tercihlerde ales puanı, yüksek lisans ortalaması vs kullanılıyor mu? b) bizden başka pek kimsenin olmadığı bir program için kimlerle rekabet edip sıralama gözeteceğiz? Umarım yeterince anlaşılır olmuştur. Teşekkürler. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Öncelikli alan eğitim yeri tercihi hk.