Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Öncelikli Alan 50/d den 33 a ya Geçiş Hakkı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="vateq" data-source="post: 496682" data-attributes="member: 99624"><p>Dediklerinize katılıyorum. Ancak platformun "50/d enstitü kadrosundaki araştırma görevlileri" şeklinde değil, direkt olarak "50/d öncelikli alanlar arş. gör'ler" olarak açılması gerektiğini düşünüyorum. Öncelikli alan olmayıp, yine 50/d'li olan araştırma görevlileri zaten hep vardı, onların yönetmelikleri de neredeyse tamamen belli. Asıl sıkıntı, biz öncelikli alanlar araştırma görevlilerinin akibeti. Dolayısıyla böyle bir işe girilişilecekse, asıl konu öncelikli alanlar olmalıdır. Dediğim gibi, bu belirsizlikleri en büyük oranda yaşayan biziz, tüm 50/d'liler değil. </p><p></p><p>1-Öncelikli alanlar kadroları neden açıldı?</p><p>2-Bu kadroya girenler neden spesifik konularda eğitim görüyor?</p><p>3-Doktora tamamlandıktan sonra ne olacak? Eğer direkt olarak şutlanacak isek, tekrar soruyorum "Öncelikli alanlar kadroları neden açıldı?"</p><p></p><p>Eğer bir platform kurulacaksa, bu soruların cevaplarını aramak öncelik olmalı..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="vateq, post: 496682, member: 99624"] Dediklerinize katılıyorum. Ancak platformun "50/d enstitü kadrosundaki araştırma görevlileri" şeklinde değil, direkt olarak "50/d öncelikli alanlar arş. gör'ler" olarak açılması gerektiğini düşünüyorum. Öncelikli alan olmayıp, yine 50/d'li olan araştırma görevlileri zaten hep vardı, onların yönetmelikleri de neredeyse tamamen belli. Asıl sıkıntı, biz öncelikli alanlar araştırma görevlilerinin akibeti. Dolayısıyla böyle bir işe girilişilecekse, asıl konu öncelikli alanlar olmalıdır. Dediğim gibi, bu belirsizlikleri en büyük oranda yaşayan biziz, tüm 50/d'liler değil. 1-Öncelikli alanlar kadroları neden açıldı? 2-Bu kadroya girenler neden spesifik konularda eğitim görüyor? 3-Doktora tamamlandıktan sonra ne olacak? Eğer direkt olarak şutlanacak isek, tekrar soruyorum "Öncelikli alanlar kadroları neden açıldı?" Eğer bir platform kurulacaksa, bu soruların cevaplarını aramak öncelik olmalı.. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Öncelikli Alan 50/d den 33 a ya Geçiş Hakkı