Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Ön değerlendirmeden önce değerli yardımlarınıza ihtiyacım var
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="expectations" data-source="post: 479843" data-attributes="member: 94094"><p>Hocalarım sizleri de boşa yordum. Bugün giriş sınavına çalışmak için bahsi geçen fakülte hocalarının çalıştıkları konulara bakma maksadı ile fakültenin sitesine girdim ki ne göreyim. Listede yanlışlık yapıldığı, yeni listenin ekte olduğu yazılmış. Yeni listede ben ilk 10'un dışında kalmışım. İlginçtir ki, yeni listeye giren kişilerden biri o fakültede YL yapıyor. </p><p></p><p>Bu şekilde toplam 2 kişi var. İlk listede yukarıda bahsettiğim kişi X alanında değil de o alanın alt anabilim dalında YL yaptığı için değerlendirme dışı kalmıştı (Kadroda X alanında lisans mezunu ve YL öğrencisi olmak vardı). İkinci kişi ise X alanında lisans yapmadığı için değerlendirme dışı kalmıştı. Şimdi ne oldu da işler değişti acaba?</p><p></p><p>İtiraz edecek miyim, hayır. Zaten almak istedikleri kişi bunlardan biri ise, biz sınava girsek ne fayda.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="expectations, post: 479843, member: 94094"] Hocalarım sizleri de boşa yordum. Bugün giriş sınavına çalışmak için bahsi geçen fakülte hocalarının çalıştıkları konulara bakma maksadı ile fakültenin sitesine girdim ki ne göreyim. Listede yanlışlık yapıldığı, yeni listenin ekte olduğu yazılmış. Yeni listede ben ilk 10'un dışında kalmışım. İlginçtir ki, yeni listeye giren kişilerden biri o fakültede YL yapıyor. Bu şekilde toplam 2 kişi var. İlk listede yukarıda bahsettiğim kişi X alanında değil de o alanın alt anabilim dalında YL yaptığı için değerlendirme dışı kalmıştı (Kadroda X alanında lisans mezunu ve YL öğrencisi olmak vardı). İkinci kişi ise X alanında lisans yapmadığı için değerlendirme dışı kalmıştı. Şimdi ne oldu da işler değişti acaba? İtiraz edecek miyim, hayır. Zaten almak istedikleri kişi bunlardan biri ise, biz sınava girsek ne fayda. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Ön değerlendirmeden önce değerli yardımlarınıza ihtiyacım var