Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Ölçme Değerlendirme & Eğitim Programları ve Öğretim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ozanb" data-source="post: 445061" data-attributes="member: 92453"><p>Ölçme ve Değerlendime programını tercih etmenizi öneririm. Lisanstayken bize söylenen bu alanda kadro ihtiyacı olduğuydu. 3 kişiyle ders almanız hocalarla olan ilişkileriniz bakımından da olumlu olabilir. Marmara Üni. ve Koü 'yede başvurdum bu sene.Koü'de Hayatboyu Öğrenme programını kazandım. Benim gördüğüm Koü Eğitim Bilimleri hocalarının daha fazla istekli ve heyecanlı olmalarıydı. Düzen ve sistem bakımından da zaten fark etmişsinizdir farkı. Tabi Kocaeli'de ikamet etme sıkıntınızın da olmaması lazım derslere devam konusunda.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ozanb, post: 445061, member: 92453"] Ölçme ve Değerlendime programını tercih etmenizi öneririm. Lisanstayken bize söylenen bu alanda kadro ihtiyacı olduğuydu. 3 kişiyle ders almanız hocalarla olan ilişkileriniz bakımından da olumlu olabilir. Marmara Üni. ve Koü 'yede başvurdum bu sene.Koü'de Hayatboyu Öğrenme programını kazandım. Benim gördüğüm Koü Eğitim Bilimleri hocalarının daha fazla istekli ve heyecanlı olmalarıydı. Düzen ve sistem bakımından da zaten fark etmişsinizdir farkı. Tabi Kocaeli'de ikamet etme sıkıntınızın da olmaması lazım derslere devam konusunda. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Ölçme Değerlendirme & Eğitim Programları ve Öğretim