Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim Görevlisinin Doktora yapma hakkı??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kaamos" data-source="post: 167833" data-attributes="member: 35655"><p>eğer doktora yaptığınız yer atandığınız yer olmayacaksa ve doktora yaptığınız okulunuzda 35. md kapsamında, yani senet nedeniyle zorunlu hizmet yükümlüsü olarak doktora sonuna kadar arş. gör. olacaksınız, o zaman zorunlu hizmet olacak ve senetleri ödemeden/ bir şekilde halletmeden istifa edemeyeceksiniz. </p><p>ama senetleri imzalamaz ve ders dışındaki vakti kadronuzun olduğu yerde geçirirseniz, istediğiniz an istifa edebilirsiniz. </p><p></p><p>35 madde sonrası zorunlu hizmet yalnızca öyplileri bağlayan bi uygulama değil. cari de alınmış olsanız lisansüstü eğitim için senet imzalayıp geçici olarak yer değiştirdiğinizde senet yükümlüsüsünüz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kaamos, post: 167833, member: 35655"] eğer doktora yaptığınız yer atandığınız yer olmayacaksa ve doktora yaptığınız okulunuzda 35. md kapsamında, yani senet nedeniyle zorunlu hizmet yükümlüsü olarak doktora sonuna kadar arş. gör. olacaksınız, o zaman zorunlu hizmet olacak ve senetleri ödemeden/ bir şekilde halletmeden istifa edemeyeceksiniz. ama senetleri imzalamaz ve ders dışındaki vakti kadronuzun olduğu yerde geçirirseniz, istediğiniz an istifa edebilirsiniz. 35 madde sonrası zorunlu hizmet yalnızca öyplileri bağlayan bi uygulama değil. cari de alınmış olsanız lisansüstü eğitim için senet imzalayıp geçici olarak yer değiştirdiğinizde senet yükümlüsüsünüz. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim Görevlisinin Doktora yapma hakkı??