Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim Görevlisi Yedek Kadroya Sıra Ne Zaman Gelir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gamze" data-source="post: 482080" data-attributes="member: 8148"><p>Önce kişiye tebligat gidecek. Kadroyu kazanan kişiye tebligat gittikten sonra göreve başlamak için 15 günlük süre başlıyor. Tabi belgeleri de kadro sonucu ilan edildikten sonra 15 gün içinde vermesi gerekli.</p><p></p><p>Ama süreler her zaman kesin olmayabiliyor. Mesela asildeki kişi rapor vs almışsa 15 günden fazla sürebilir. Okulun esnekliğine bağlı.</p><p></p><p>Ayrıca OHAL nedeniyle üniversiteler farklı uygulamalar yapabiliyor. Mesela hiç evrak istemeden (başvurudaki evrakları yeterli görüp) arşiv ve güvenlik soruşturması yapan okullar var. Bu da 1-3 ay arası sürebiliyor. Her okul aynı şekilde yapmadığı için kesin şu olur diyemiyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gamze, post: 482080, member: 8148"] Önce kişiye tebligat gidecek. Kadroyu kazanan kişiye tebligat gittikten sonra göreve başlamak için 15 günlük süre başlıyor. Tabi belgeleri de kadro sonucu ilan edildikten sonra 15 gün içinde vermesi gerekli. Ama süreler her zaman kesin olmayabiliyor. Mesela asildeki kişi rapor vs almışsa 15 günden fazla sürebilir. Okulun esnekliğine bağlı. Ayrıca OHAL nedeniyle üniversiteler farklı uygulamalar yapabiliyor. Mesela hiç evrak istemeden (başvurudaki evrakları yeterli görüp) arşiv ve güvenlik soruşturması yapan okullar var. Bu da 1-3 ay arası sürebiliyor. Her okul aynı şekilde yapmadığı için kesin şu olur diyemiyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim Görevlisi Yedek Kadroya Sıra Ne Zaman Gelir?