Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim Görevlisi Olmak hakkında tavsiyeye çoook ihtiyacım var
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="eskilerden biri" data-source="post: 513156" data-attributes="member: 98014"><p>Yukarıdaki yorumda net bilgi verilmiş zaten. Tavsiye istediğiniz konuya gelirsek, öğretim görevlisi olmak için yüksek lisans mezunu olmanız gerek. Bölümü zor bela bitirdim demenizden lisans not ortalamanızın düşük olduğunu anlıyorum. Bunun için ALESten yüksek puan almaya gayret edin ki sıralamaya girebilin. Başvuracağınız öğretim görevlisi kadrosu lisans düzeyindeki bir progam içinse, yabancı dil puanı da devreye girer ki buradan da ortalama yükseltebilirsiniz.</p><p>İlgi alanım demişsiniz bu hangi alan bilmiyorum fakat genelde ilanlar lisans ve yüksek lisans aynı alandan ya da yakın alanlardan mezun olma şartıyla çıkar.</p><p>Ücretli İngilizce öğretmenliği yaptığınızı belirtmişsiniz. Eğer yabancı dil alanında öğretim görevlisi olmayı düşünüyorsanız bu mümkün olmaz çünkü İngiliz Dili Edebiyatı ya da İngilizce öğretmenliği mezunu olmanız gerek.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eskilerden biri, post: 513156, member: 98014"] Yukarıdaki yorumda net bilgi verilmiş zaten. Tavsiye istediğiniz konuya gelirsek, öğretim görevlisi olmak için yüksek lisans mezunu olmanız gerek. Bölümü zor bela bitirdim demenizden lisans not ortalamanızın düşük olduğunu anlıyorum. Bunun için ALESten yüksek puan almaya gayret edin ki sıralamaya girebilin. Başvuracağınız öğretim görevlisi kadrosu lisans düzeyindeki bir progam içinse, yabancı dil puanı da devreye girer ki buradan da ortalama yükseltebilirsiniz. İlgi alanım demişsiniz bu hangi alan bilmiyorum fakat genelde ilanlar lisans ve yüksek lisans aynı alandan ya da yakın alanlardan mezun olma şartıyla çıkar. Ücretli İngilizce öğretmenliği yaptığınızı belirtmişsiniz. Eğer yabancı dil alanında öğretim görevlisi olmayı düşünüyorsanız bu mümkün olmaz çünkü İngiliz Dili Edebiyatı ya da İngilizce öğretmenliği mezunu olmanız gerek. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim Görevlisi Olmak hakkında tavsiyeye çoook ihtiyacım var