Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim Görevlisi Olabilmek İçin Hangi Yollardan Geçilir ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="parafiskalite" data-source="post: 481550" data-attributes="member: 90612"><p>Yuksek lısanstan mezun olduktan sonra ogretım gorevlısı ılanlarına basvuruda bulunabılırsınız, doktoradan mezun olma sartı yoktur. Ddoktoraya devam ederken de goreve baslayabılırsınız. </p><p>Sozelden yuksek alabılmek ıcın hızlı okuma anlama becerısı gerekır, bol okuma yaparak bunu saglayabılırsınız. Mantık sorularını tablolama yontemlerını ogrendıgınızde rahatca cozebılırsınız. Alanınızdakılerın onune gecebılmek ıcın de matematık cozersınız (10-15 matematık sorusu hıcbır sayısal yetenek gerektırmeden cozulebılecek turden sorulardır). </p><p></p><p>On degerlendırmede ales(%70)+dıploma notu(%30) olarak hesaplanıyor. On degerlendırmeyı gecıp sınava gırmeye hak kazanırsanız ales+dıploma+bılım sınavı yuzdelerı alınarak sıralama yapılıyor. Yanı yenı mezun gıbı bır ayırım yok. Kac yıllık mezun olursanız olun bu degerlendırme seklı degısmez.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="parafiskalite, post: 481550, member: 90612"] Yuksek lısanstan mezun olduktan sonra ogretım gorevlısı ılanlarına basvuruda bulunabılırsınız, doktoradan mezun olma sartı yoktur. Ddoktoraya devam ederken de goreve baslayabılırsınız. Sozelden yuksek alabılmek ıcın hızlı okuma anlama becerısı gerekır, bol okuma yaparak bunu saglayabılırsınız. Mantık sorularını tablolama yontemlerını ogrendıgınızde rahatca cozebılırsınız. Alanınızdakılerın onune gecebılmek ıcın de matematık cozersınız (10-15 matematık sorusu hıcbır sayısal yetenek gerektırmeden cozulebılecek turden sorulardır). On degerlendırmede ales(%70)+dıploma notu(%30) olarak hesaplanıyor. On degerlendırmeyı gecıp sınava gırmeye hak kazanırsanız ales+dıploma+bılım sınavı yuzdelerı alınarak sıralama yapılıyor. Yanı yenı mezun gıbı bır ayırım yok. Kac yıllık mezun olursanız olun bu degerlendırme seklı degısmez. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim Görevlisi Olabilmek İçin Hangi Yollardan Geçilir ?