Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim Görevlisi Olabilmek İçin Hangi Yollardan Geçilir ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="parafiskalite" data-source="post: 481549" data-attributes="member: 90612"><p>Arastırma gorevlısı olabılmek ıcın; 70 ales+50 yds gerekır. Derse gırmekle yukumlu degıldır, 35 yasını asmamak gerekır. Yuksek lısans ogrencısı/doktora ogrencısı olmak ya da sartlara gore sadece lısans mezunu olmak yeterlıdır. Deneyım aranmaz. </p><p>Ogretım gorevlısı ıcın; 70 ales gereklıdır. Yuksek lısans mezunu olmak ya da alanında deneyım sahıbı olmak sarttır. Yas sınırlaması yoktur. </p><p>Hem myoda hemde fakultede olan hocalarım; fakultede ogretım uyelıgıne yukselmenın, kadro bulabılmenın daha kolay oldugunu soylemıstı. Myolarda ogr. gor. dr. unvanından sonra yard. doc. unvanını fakultelere gore daha zor alıyorlarmıs. </p><p></p><p>Neye gore kadro acılıyor dersenız de, azınlık ıhtıyaca gore acılmakta ve ogretım gorevlısı ılanları cogunlukla kısıye ozel acılmaktadır. Aranan sartlara baktıgınızda goreceksınızdır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="parafiskalite, post: 481549, member: 90612"] Arastırma gorevlısı olabılmek ıcın; 70 ales+50 yds gerekır. Derse gırmekle yukumlu degıldır, 35 yasını asmamak gerekır. Yuksek lısans ogrencısı/doktora ogrencısı olmak ya da sartlara gore sadece lısans mezunu olmak yeterlıdır. Deneyım aranmaz. Ogretım gorevlısı ıcın; 70 ales gereklıdır. Yuksek lısans mezunu olmak ya da alanında deneyım sahıbı olmak sarttır. Yas sınırlaması yoktur. Hem myoda hemde fakultede olan hocalarım; fakultede ogretım uyelıgıne yukselmenın, kadro bulabılmenın daha kolay oldugunu soylemıstı. Myolarda ogr. gor. dr. unvanından sonra yard. doc. unvanını fakultelere gore daha zor alıyorlarmıs. Neye gore kadro acılıyor dersenız de, azınlık ıhtıyaca gore acılmakta ve ogretım gorevlısı ılanları cogunlukla kısıye ozel acılmaktadır. Aranan sartlara baktıgınızda goreceksınızdır. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim Görevlisi Olabilmek İçin Hangi Yollardan Geçilir ?