Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim görevlisi muvafakat ve istifa süreci
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="AmeonnA" data-source="post: 513368" data-attributes="member: 87413"><p><a href="https://www.akademikpersonel.org/arastirma-gorevlisi/48771-35-madde-gorevlendirme-alan-arastirma-gorevlisinin-istifasi.html" target="_blank">https://www.akademikpersonel.org/arastirma-gorevlisi/48771-35-madde-gorevlendirme-alan-arastirma-gorevlisinin-istifasi.html</a> hocalarım bu başlıkta yazmış olduklarım da işinize yarayacaktır. Ayrıca sorularınızı yaşamış olduğum kadarıyla yanıtlamaya çalışayım.</p><p>Öncelikle genellikle muvafakat vermiyorlar hocam. Ben 50d'li araştırma görevlisiydim ve öğretim görevlisi olup kısmi bir terfi aldığım halde muvafakat vermediler. Ben konu ile ilgili bölüm başkanınız ve dekanınızla haklı sebeplerinizi görüşmeniz taraftarıyım öncelikle.. Hak vermeseler dahi bilgileri olmalı ve ne olursa olsun istifanızı kabul etmeleri için iyi niyetli bir şekilde görüşmenizi tavsiye ederim. Hatta şiddetle tavsiye ederim çünkü inanın bir helallik almak benim yollarımı açtı. </p><p>Benim görevli olduğum üniversitede 2. istifanın kabul edilmediği için mahkemelik olunan bir akademisyen de vardı. Ancak senaryomuzu 1. ya da 2. istifanızda kabul edileceği şeklinde oluşturalım. En önemli husus, gideceğiniz üniversitedeki personel daire başkanı ile iletişiminizi sıkı tutmanız. Bunu size attığım sayfadaki yorumumda da belirttim. Siz hakkınızı yitirmek istemediğiniz ya da daha doğru tabirle feragat etmediğiniz takdirde hakkınız saklı kalıyor. </p><p>Diğer yorumlarımı okuduğunuzda sormak istediğiniz bir husus olursa yardımcı olmaya çalışırım hocam; kolaylıklar dilerim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AmeonnA, post: 513368, member: 87413"] [url]https://www.akademikpersonel.org/arastirma-gorevlisi/48771-35-madde-gorevlendirme-alan-arastirma-gorevlisinin-istifasi.html[/url] hocalarım bu başlıkta yazmış olduklarım da işinize yarayacaktır. Ayrıca sorularınızı yaşamış olduğum kadarıyla yanıtlamaya çalışayım. Öncelikle genellikle muvafakat vermiyorlar hocam. Ben 50d'li araştırma görevlisiydim ve öğretim görevlisi olup kısmi bir terfi aldığım halde muvafakat vermediler. Ben konu ile ilgili bölüm başkanınız ve dekanınızla haklı sebeplerinizi görüşmeniz taraftarıyım öncelikle.. Hak vermeseler dahi bilgileri olmalı ve ne olursa olsun istifanızı kabul etmeleri için iyi niyetli bir şekilde görüşmenizi tavsiye ederim. Hatta şiddetle tavsiye ederim çünkü inanın bir helallik almak benim yollarımı açtı. Benim görevli olduğum üniversitede 2. istifanın kabul edilmediği için mahkemelik olunan bir akademisyen de vardı. Ancak senaryomuzu 1. ya da 2. istifanızda kabul edileceği şeklinde oluşturalım. En önemli husus, gideceğiniz üniversitedeki personel daire başkanı ile iletişiminizi sıkı tutmanız. Bunu size attığım sayfadaki yorumumda da belirttim. Siz hakkınızı yitirmek istemediğiniz ya da daha doğru tabirle feragat etmediğiniz takdirde hakkınız saklı kalıyor. Diğer yorumlarımı okuduğunuzda sormak istediğiniz bir husus olursa yardımcı olmaya çalışırım hocam; kolaylıklar dilerim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim görevlisi muvafakat ve istifa süreci