Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim görevlisi muvafakat ve istifa süreci
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mühendis Adam" data-source="post: 513079" data-attributes="member: 108095"><p>Merhaba arkadaşlar,</p><p></p><p>X universitede öğretim görevlisi olarak 3 aydır görev yapmaktayım. Yeni Universitede yani kendi memleketimde yeni bir öğretim görevlisi kadrosu kazandım ve evrakları teslim ettim.</p><p>1. Muvafakat verilmez ise istifa işlemi için ne kadar sürem var? Bu uzatılabilir mi?</p><p>2. Ben evrakları teslim ettim ve kadroyu istediğimi beyan ettim istifa edene kadar yada ben feragat etmeyene kadar yedek adaya geçmeden benim istifamı bekleyebilir mi?</p><p>3. İstifa ettim diyelm 30 gün içinde red oldu ikinci istifa ile hemen ilişkim kesilir mi?</p><p></p><p>Konu ile bilgisi olan veya daha önce bu durumdan geçen arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mühendis Adam, post: 513079, member: 108095"] Merhaba arkadaşlar, X universitede öğretim görevlisi olarak 3 aydır görev yapmaktayım. Yeni Universitede yani kendi memleketimde yeni bir öğretim görevlisi kadrosu kazandım ve evrakları teslim ettim. 1. Muvafakat verilmez ise istifa işlemi için ne kadar sürem var? Bu uzatılabilir mi? 2. Ben evrakları teslim ettim ve kadroyu istediğimi beyan ettim istifa edene kadar yada ben feragat etmeyene kadar yedek adaya geçmeden benim istifamı bekleyebilir mi? 3. İstifa ettim diyelm 30 gün içinde red oldu ikinci istifa ile hemen ilişkim kesilir mi? Konu ile bilgisi olan veya daha önce bu durumdan geçen arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim görevlisi muvafakat ve istifa süreci