Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
öğretim görevlisi hakkında bi kaç soru
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="yamakasi_szn" data-source="post: 388389" data-attributes="member: 76257"><p>iyi günler arkadaşlar benim bir kaç sorum olacak.öğretim görevlisine yeni başlayan birisi 7 nin 1 i den başlıyor. peki öğretim görevlisi olmadan önce birisi memurluk yapmışsa o yaptığı seneler öğretim görevlisinde kademeye saydırırlar mı.</p><p>2-öğretim görevlisi nin maaş durumu 2547 ye göre mi ayarlanıyor senelik zamlar falan...normalde 657 memurları her sene yüzdelik zam olurken bu akademisyenlerde de oluyor mu</p><p>3-normalde kurumlarda engellilerde vergi indirimi oluyor. bu durum engelli bir akademisyende de geçerli mi. engelli bir akademisyenin vergi indiri mi olur mu. ne kadar indirim olduğunu nereden öğrenebiliriz veya 657 ile aynı mı</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>cvplayacak yok mu ya</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yamakasi_szn, post: 388389, member: 76257"] iyi günler arkadaşlar benim bir kaç sorum olacak.öğretim görevlisine yeni başlayan birisi 7 nin 1 i den başlıyor. peki öğretim görevlisi olmadan önce birisi memurluk yapmışsa o yaptığı seneler öğretim görevlisinde kademeye saydırırlar mı. 2-öğretim görevlisi nin maaş durumu 2547 ye göre mi ayarlanıyor senelik zamlar falan...normalde 657 memurları her sene yüzdelik zam olurken bu akademisyenlerde de oluyor mu 3-normalde kurumlarda engellilerde vergi indirimi oluyor. bu durum engelli bir akademisyende de geçerli mi. engelli bir akademisyenin vergi indiri mi olur mu. ne kadar indirim olduğunu nereden öğrenebiliriz veya 657 ile aynı mı [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] cvplayacak yok mu ya [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
öğretim görevlisi hakkında bi kaç soru