Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim Görevlisi Doktora Eğitimi İzni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="eccentric" data-source="post: 430294" data-attributes="member: 78008"><p>Tamamen sizin kurumunuzun, amirinizin takdirine kalıyor. Bildiğim kadarıyla her üniversite lisanüstü programlarına kayıt alırken il dışında öğretim elemanı olarak görev alanlardan bir izin belgesi istiyor. Yani bu da demek oluyor ki karar verici otorite sizin kurumunuz. Fakat uygulamada kurumlar pek problem etmiyor bunu. Sizlerde biliyorsunuz ki bazı öğretim görevlileri sadece 2-3 gün okula uğruyorlar. Hatta 4 gün uğrayan bile az oluyor. Ders programınızda sıkıntı yoksa, her gün mutlaka ders vermeniz gerekiyorsa kurumunuz haklı. Fakat resmi olarak da ders programınız uyuyorsa izin vermelidir. </p><p></p><p>Bende öğretim görevlisiyim ve başka ilde doktora yapıyorum. Genellikle benim gibi doktora yapanlar en az 1 günlerini ve hatta 2 günlerini boşa çıkartıyorlar. Özellikle 2. öğretim derslerine girenler sadece 2 gün okula geliyor. </p><p></p><p>Bana yazılı izin belgesi verdiler. Hatta metni sen yaz ben imzalayayım dedi müdür. Kurumumuz ... sicil nolu öğretim görevlisi olarak görev yapan X'in, .. üniversitesi, .... enstitüsünde lisansüstü eğitimi almasında bizim açımızdan bir sakınca yoktur diye.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eccentric, post: 430294, member: 78008"] Tamamen sizin kurumunuzun, amirinizin takdirine kalıyor. Bildiğim kadarıyla her üniversite lisanüstü programlarına kayıt alırken il dışında öğretim elemanı olarak görev alanlardan bir izin belgesi istiyor. Yani bu da demek oluyor ki karar verici otorite sizin kurumunuz. Fakat uygulamada kurumlar pek problem etmiyor bunu. Sizlerde biliyorsunuz ki bazı öğretim görevlileri sadece 2-3 gün okula uğruyorlar. Hatta 4 gün uğrayan bile az oluyor. Ders programınızda sıkıntı yoksa, her gün mutlaka ders vermeniz gerekiyorsa kurumunuz haklı. Fakat resmi olarak da ders programınız uyuyorsa izin vermelidir. Bende öğretim görevlisiyim ve başka ilde doktora yapıyorum. Genellikle benim gibi doktora yapanlar en az 1 günlerini ve hatta 2 günlerini boşa çıkartıyorlar. Özellikle 2. öğretim derslerine girenler sadece 2 gün okula geliyor. Bana yazılı izin belgesi verdiler. Hatta metni sen yaz ben imzalayayım dedi müdür. Kurumumuz ... sicil nolu öğretim görevlisi olarak görev yapan X'in, .. üniversitesi, .... enstitüsünde lisansüstü eğitimi almasında bizim açımızdan bir sakınca yoktur diye. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim Görevlisi Doktora Eğitimi İzni