Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim Görevlisi Çalışma Saatleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="aDNA" data-source="post: 174980" data-attributes="member: 3489"><p>Ben yazayım benim içimde kalmasın. Üniversiteler maalesef çiftlik olmuş. Of günü yapan da var, sadece hocası burdayken gelip o yokken okula uğramayan Araş. Gör. de var. Burada standart yok. Herkes istediğini yapmakta serbest. Özellikle yönetimlerin rahat-duyarsız olduğu yerde her şey serbest. Aslında Öğretim Üyelerinin saat kısıtlaması olmamalı. Ama herkese uygulanmalı. ''Bana yakın benim görüşümdeyse gelmesin'', ''bak nasıl süründürüyorum onu gelmesin bir göreyim'' derdinde olanlar varsa o zaman renk değişiyor. Özellikle Araş. Gör. lileri gerçekten Tezi veya Makalesi için araştırma yapacaksa zaten gelmesin okula. Ama keyfi yapanlar olduğunda huzursuzluk çıkıyor. Kısaca ülkemin her sisteminde olduğu gibi bu mesai saatlerinde de adam kayırma mevcut.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aDNA, post: 174980, member: 3489"] Ben yazayım benim içimde kalmasın. Üniversiteler maalesef çiftlik olmuş. Of günü yapan da var, sadece hocası burdayken gelip o yokken okula uğramayan Araş. Gör. de var. Burada standart yok. Herkes istediğini yapmakta serbest. Özellikle yönetimlerin rahat-duyarsız olduğu yerde her şey serbest. Aslında Öğretim Üyelerinin saat kısıtlaması olmamalı. Ama herkese uygulanmalı. ''Bana yakın benim görüşümdeyse gelmesin'', ''bak nasıl süründürüyorum onu gelmesin bir göreyim'' derdinde olanlar varsa o zaman renk değişiyor. Özellikle Araş. Gör. lileri gerçekten Tezi veya Makalesi için araştırma yapacaksa zaten gelmesin okula. Ama keyfi yapanlar olduğunda huzursuzluk çıkıyor. Kısaca ülkemin her sisteminde olduğu gibi bu mesai saatlerinde de adam kayırma mevcut. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim Görevlisi Çalışma Saatleri