Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim Görevlisi Ataması Hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="karacamu" data-source="post: 511679" data-attributes="member: 107239"><p>Herkese merhaba öncelikle. Şimdi görüş almak istediğim konu şu. Ben bir devlet üniversitesinden öğretim görevlisi sıfatıyla 2015 de emekli oldum. Şimdi özel bir üniversitede aynı ünvanla çalışıyorum. Tezsiz yüksek lisansımı 2011 yılında bitirdim ancak tezli yüksek lisansım veya devam etmekte olan bir doktora sürecim yok. Bu durumda yeni yönetmeliğe göre başka bir özel üniversiteye öğretim görevlisi sıfatıyla başvuruda bulunabilir miyim ? Veya mevcut olan okulumda aynı sıfatla çalışmaya devam edebilir miyim ? Eklemeyi unutmuşum. Şuan çalıştığım üniversiteye 2017 yılında girdim. Herkese teşekkür şimdiden iyi çalışmalar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="karacamu, post: 511679, member: 107239"] Herkese merhaba öncelikle. Şimdi görüş almak istediğim konu şu. Ben bir devlet üniversitesinden öğretim görevlisi sıfatıyla 2015 de emekli oldum. Şimdi özel bir üniversitede aynı ünvanla çalışıyorum. Tezsiz yüksek lisansımı 2011 yılında bitirdim ancak tezli yüksek lisansım veya devam etmekte olan bir doktora sürecim yok. Bu durumda yeni yönetmeliğe göre başka bir özel üniversiteye öğretim görevlisi sıfatıyla başvuruda bulunabilir miyim ? Veya mevcut olan okulumda aynı sıfatla çalışmaya devam edebilir miyim ? Eklemeyi unutmuşum. Şuan çalıştığım üniversiteye 2017 yılında girdim. Herkese teşekkür şimdiden iyi çalışmalar. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim Görevlisi Ataması Hakkında