Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim görevlisi atama kriterlerindeki değişiklik mevcut dil okutmanların nasıl etkileyecek?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Dilbilimci_29" data-source="post: 492589" data-attributes="member: 103737"><p>Hayır, tamamıyla beni yanlış anlamışsınız. Ben kesinlikle kimse atılsın da yerine başkası alınsın gibi bir fikirde değilim. Ben sadece uygulamanın getireceği kargaşayı düşünüyorum ve olabilecek sorunları dile getirdim.</p><p>Devlet üniversitelerinde kimsenin bu sebeple memurluktan çıkarılacağını da düşünmüyorum. Ancak vakıf üniversitelerinde her şey olabilir. </p><p>Tecrübe konusu da sorunlardan biri bence, hiç bir dil hocasının tecrübesi göz ardı edilemez ama bu yeni uygulamada sanki ediliyor. </p><p>Ben şahsen böyle bir uygulamaya geçmenin getireceği sorunları ön görebildiğim için bu durum nasıl olacak veya çözülecek diye fikir almak istedim. </p><p>Bu arada ben de 27 yıllık öğretim görevlisiyim ve sistemin içinden biri olarak bu yönetmelik değişikliğinin pat diye hiç bir geçiş dönemi olmadan yapılmasının yanlış olduğu düşüncesindeyim.</p><p>Yorumumun hangi kısmı fırsatçı?!</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>Ayrıca ek olarak, 'yıllar önce atanmış' kişilerden bahsetmişsiniz. Yıllar öncesine gitmemize gerek yok, daha bu yılın Haziran ayında lisans mezunu olup atanan dil okutmanları var ama Temmuz/Ağustos'ta aynı niteliklere sahip olan okutmanlar kadroya başvuramadılar ve/veya alınmadılar yeni kriter yüzünden.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dilbilimci_29, post: 492589, member: 103737"] Hayır, tamamıyla beni yanlış anlamışsınız. Ben kesinlikle kimse atılsın da yerine başkası alınsın gibi bir fikirde değilim. Ben sadece uygulamanın getireceği kargaşayı düşünüyorum ve olabilecek sorunları dile getirdim. Devlet üniversitelerinde kimsenin bu sebeple memurluktan çıkarılacağını da düşünmüyorum. Ancak vakıf üniversitelerinde her şey olabilir. Tecrübe konusu da sorunlardan biri bence, hiç bir dil hocasının tecrübesi göz ardı edilemez ama bu yeni uygulamada sanki ediliyor. Ben şahsen böyle bir uygulamaya geçmenin getireceği sorunları ön görebildiğim için bu durum nasıl olacak veya çözülecek diye fikir almak istedim. Bu arada ben de 27 yıllık öğretim görevlisiyim ve sistemin içinden biri olarak bu yönetmelik değişikliğinin pat diye hiç bir geçiş dönemi olmadan yapılmasının yanlış olduğu düşüncesindeyim. Yorumumun hangi kısmı fırsatçı?! [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Ayrıca ek olarak, 'yıllar önce atanmış' kişilerden bahsetmişsiniz. Yıllar öncesine gitmemize gerek yok, daha bu yılın Haziran ayında lisans mezunu olup atanan dil okutmanları var ama Temmuz/Ağustos'ta aynı niteliklere sahip olan okutmanlar kadroya başvuramadılar ve/veya alınmadılar yeni kriter yüzünden. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim görevlisi atama kriterlerindeki değişiklik mevcut dil okutmanların nasıl etkileyecek?