Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim görevlisi atama kriterlerindeki değişiklik mevcut dil okutmanların nasıl etkileyecek?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="eskilerden biri" data-source="post: 492543" data-attributes="member: 98014"><p>Biraz fırsatçı bir yorum olmuş onlar işten atılsın yerine yüksek lisans mezunları alınsın demek istenmiş herhalde. Giriş kriterleri şu anda ilk atama için geçerli. Yıllar önce atanmış ve atandıkları sırada bu kriterler olmayan birileri sen bu kriterleri sağlamıyorsun diye kadro uzatmaları geldiğinde işlerine öylece son verilemez. Devlet memurluğundan çıkarmanın belirli koşulları vardır ağır disiplin suçu işlemek görevini yerine getirmemek gibi. Bunlar olmadan hangi gerekçe ile görevden alınacaklar? Tecrübe konusunda girmek de gerekir ki yıllardır derse girerek kazandıkları tecrübeyi göz ardı edemezsiniz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eskilerden biri, post: 492543, member: 98014"] Biraz fırsatçı bir yorum olmuş onlar işten atılsın yerine yüksek lisans mezunları alınsın demek istenmiş herhalde. Giriş kriterleri şu anda ilk atama için geçerli. Yıllar önce atanmış ve atandıkları sırada bu kriterler olmayan birileri sen bu kriterleri sağlamıyorsun diye kadro uzatmaları geldiğinde işlerine öylece son verilemez. Devlet memurluğundan çıkarmanın belirli koşulları vardır ağır disiplin suçu işlemek görevini yerine getirmemek gibi. Bunlar olmadan hangi gerekçe ile görevden alınacaklar? Tecrübe konusunda girmek de gerekir ki yıllardır derse girerek kazandıkları tecrübeyi göz ardı edemezsiniz. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim görevlisi atama kriterlerindeki değişiklik mevcut dil okutmanların nasıl etkileyecek?