Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim Görevlisi Alımındaki Özel Şart
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="leylayım" data-source="post: 454607" data-attributes="member: 94615"><p>Merhaba hocam ben bir konu hakkında size danışacaktım. Geçtiğimiz günlerde bir duyum aldım doğruluk payı nedir çözemediğim için size sormak istedim. Meslek yüksek okulu çocuk gelişimi branşına atama yapmak için, üniversite özel şart olarak "eğitim fakültesi mezunu olmak ve alanında yüksek lisans yapmak" şartını ekleyebilir mi? Yök bu konuda mevzuata uygundur ibaresi kullanabilir mi? Şimdiden teşekkür ediyorum .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="leylayım, post: 454607, member: 94615"] Merhaba hocam ben bir konu hakkında size danışacaktım. Geçtiğimiz günlerde bir duyum aldım doğruluk payı nedir çözemediğim için size sormak istedim. Meslek yüksek okulu çocuk gelişimi branşına atama yapmak için, üniversite özel şart olarak "eğitim fakültesi mezunu olmak ve alanında yüksek lisans yapmak" şartını ekleyebilir mi? Yök bu konuda mevzuata uygundur ibaresi kullanabilir mi? Şimdiden teşekkür ediyorum . [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim Görevlisi Alımındaki Özel Şart