Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim görevliliği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="eskilerden biri" data-source="post: 511988" data-attributes="member: 98014"><p>Tezli yüksek lisans yaparken öğretim görevlisi kadrosuna başvurulmaz. Tezli yüksek lisans mezunu olmak gerekir. Araştırma görevlisi kadrolarına başvurabilmek için lisansüstü ( yüksek lisans ya da doktora) öğrencisi olmalısınız. </p><p>Avantaj ve dezavantajları: Lisansüstü öğrenim sırasında araştırma görevlisi olmak avantajlıdır. Verilen işler dışında derslere ve tezlere odaklanılabilir. Yüksek lisanstan sonra doktoraya devam etmek isteyenler için daha iyi olabilir. Fakat geçici kadrodur. Öğrenim bittikten sonra ilişik kesilir. </p><p>Öğretim görevlisi kadrosu sürekli bir kadrodur. Fakat başvurabilmeniz için yüksek lisansınızı bitirmek durumundasınız. Haftada 12 saat ders yükümlüğü bulunmakla birlikte gireceğiniz ders sayısı bunun altında ya da üstünde olabilir. Doktoraya devam edecekseniz öğrenim gördüğünüz üniversite farklı bir yerde ise derslere devam konusunda sıkıntı olabilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eskilerden biri, post: 511988, member: 98014"] Tezli yüksek lisans yaparken öğretim görevlisi kadrosuna başvurulmaz. Tezli yüksek lisans mezunu olmak gerekir. Araştırma görevlisi kadrolarına başvurabilmek için lisansüstü ( yüksek lisans ya da doktora) öğrencisi olmalısınız. Avantaj ve dezavantajları: Lisansüstü öğrenim sırasında araştırma görevlisi olmak avantajlıdır. Verilen işler dışında derslere ve tezlere odaklanılabilir. Yüksek lisanstan sonra doktoraya devam etmek isteyenler için daha iyi olabilir. Fakat geçici kadrodur. Öğrenim bittikten sonra ilişik kesilir. Öğretim görevlisi kadrosu sürekli bir kadrodur. Fakat başvurabilmeniz için yüksek lisansınızı bitirmek durumundasınız. Haftada 12 saat ders yükümlüğü bulunmakla birlikte gireceğiniz ders sayısı bunun altında ya da üstünde olabilir. Doktoraya devam edecekseniz öğrenim gördüğünüz üniversite farklı bir yerde ise derslere devam konusunda sıkıntı olabilir. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim görevliliği